Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok magamon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok magamon változtatni? Amikor egy lány megtetszik, akkor máson sem jár az eszem, mint azon, hogy ő is kezdeményezetne.

Figyelt kérdés

A másik, ha ezt nem teszi, akkor azon gondolkozom, hogy ha ő nem kezdeményez, akkor é sem fogok, mert minek olyan lánynak, akit nem érdeklem annyira?

Nem vagyok ronda. Nem vagyok szűz sem. Nagyon érzékeny vagyok, ez miatt hajlamos vagyok túlreagálni a dolokat ilyen téren, úgy, ahogy az előbb leírtam.

Tetszik a lányoknak a magasságom, állítólag nagyon jól nézek ki... Viszont taszítom magamtól az embereket a fent említett okok miatt, mivel olyankor "rideg" leszek.

Sokkal rondább embereknek van nagyobb önbizalmuk, de nekem ez még sincs meg. Szeretnék ezen változtatni, de egyszerűen nem tudom, hogyan.

Szeretném elsősorban olyan lányok véleményét, aki kiverné ezt a sok hülyeséget belőlem. Jöhet válasz akármelyik nemből, persze kultúrált keretek között.

2012. dec. 10. 19:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
45%
Ott van a kérdésedben a válasz, tudod, hogy milyennek kéne lenned, min kellene változtatnod, egyszerűen csak meg kellene próbálni...
2012. dec. 10. 19:40
 2/28 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy tudjuk 1#. De kb. azt is tudjuk, hogy le lehet ugrani a sztatoszférából, de a többség valahogy fél ettől...
2012. dec. 10. 19:46
 3/28 anonim ***** válasza:

De #2, ha valaki nem mer megtenni valamit, de amúgy tisztában van azzal, mit kéne, akkor azzal itt nehéz mit kezdeni.

Mert lehet tanácsolni, hogy lazuljon el, lehet tanácsolni pici alkoholt is, akármit, a konkrét önbizalmat mi nehezen tudnánk felépíteni.

Ahogy az #1es mondta, meg kell próbálni. Lehet elsőre nem fog sikerülni. Lehet másodjára sem, ez nem 1 perces folyamat. De ha legalább tesz az ember érte valamit, újra és újra nekifutva, előbb utóbb ez a személyisége részévé is válhat.

Jó, ha az illetőnek van egy baráti társasága, akik rugdossák a hátsóját folyamat, ösztönzőleg :)

2012. dec. 10. 19:53
 4/28 anonim ***** válasza:

"előbb utóbb ez a személyisége részévé is válhat." - A folyamatos égés és kudarcok sora?

Nem tudom ez mennyire mozdítaná el őket jó irányba.

2012. dec. 10. 19:55
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha pedig nem kezdeményezel, akkor nem lesz semmi a dologból. Én néha azt kívánom, hogy bárcsak pasi lennék, akkor simán felszedhetnék magamnak valakit bárhol...Így meg marad a szemezés és a csábító mosoly, mert szerintem egy nő ne fusson egy pasi után. Nem azt mondom, hogy egy nő nem kezdeményezhet, de pl. ha az utcán egy nő állítana meg egy férfit, szerintem kicsit fura lenne...:) Én komolyan nem is értem a pasikat, én ha a helyetekben lennék bátran kezdeményeznék, ha meg nem jön össze, akkor mennék tovább a következőhöz...Úgy kéne hozzáállni a dolgokhoz, hogy nincs vesztenivaló. Persze tudom mindenki félti a kis önérzetét, meg a férfi hiúságának sem tesz jót egy kikosarazás, de szerintem: 1. minél többet kap az ember, annál inkább könnyen kezeli 2. kockázat nélkül nincs élet 3. nem szabad a lehetőségeket elszalasztani 4. egy férfi ne legyen tutyimutyi, hanem legyen határozott 5. ne egy nőtől várja, hogy kezdeményezzen, mert mégiscsak ő a férfi.
2012. dec. 10. 19:56
 6/28 anonim ***** válasza:

MÁRPEDIG LÉPJ!

OLYAN NEHÉZ ELHÍVNI VALAHOVÁ????

2012. dec. 10. 19:58
 7/28 anonim ***** válasza:

#2: Igen, akár pont a folyamatos kudarc ellenére is a küzdés a céljaiért beépülhet. Ha soha meg se próbálja, mert csak a sültgalambra vár, akkor az lesz előbb utóbb, ami az itteni kérdések elég nagy %-át tartalmazza: "Csak a menőknek van barátnője, a jószívűeknek nincs."

#5ös mondta meg a tutit :)

2012. dec. 10. 20:01
 8/28 A kérdező kommentje:
Az egyetlen lány aki tényleg kellett volna, elküldött a francba. Ebből legyen önbizalmam? A lehető legnormálisabban beszéltem vele, de aztán mégis...
2012. dec. 10. 20:12
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Csalódások ezután is lesznek, de ezt be kell vállalni ahhoz, hogy eredményeket érj el.

Az életben még rengeteg téren kell ilyesmit átélni, a kudarcokat megfelelően kell tudnunk kezelni, különben végünk.

2012. dec. 10. 20:15
 10/28 anonim ***** válasza:
34%

"ne egy nőtől várja, hogy kezdeményezzen, mert mégiscsak ő a férfi"

Oké, de akkor női kvóta meg "ezsílyegyenlűsíg"-ről való pattogás se legyen. érdekes a jogoknál ott az összes feminista hőzöngeni, de ilyenkor bezzeg tetszik a régimódi értékrend.

2012. dec. 10. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!