Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom most végzős, én pedig másodikos vagyok. Külön iskolába járunk, az osztályában sok lány van, és kb. mindegyik lány hajt rá. Engem ez nagyon zavar. (többi lent) Mit tegyek? Véleményt, tapasztalatokat szívesen olvasnék!
Ha még is ideges vagy, akkor csak nem bízol benne. Nekem is volt hasonló érzésem ahol nem bíztam benne, utána a másik barátomnál láttam, hogy hajtanak rá a lányok és őt egyik sem érdekelte, itt meg volt a bizalom, mert büszkeséget éreztem, hogy az enyém és nem lehet másé. A fiúnak ezt ha lehet ne hangoztasd, mert az ilyentől frászt szoktak kapni. Általában osztálytársakkal az emberek nem szoktak ki kezdeni, nekem is az összes osztálytársam haver. És nem csak nekem hanem ahogy látom más osztályokban is. Azt el is felejtettem mondani, hogy a 17-18 éves lányok a 20 felettiekhez vonzódnak. Nincs okod az aggodalomra. :D Ha van kedved erről beszélgetni,írj privátban.
17/L
Az ok nélküli féltékenykedés egyik jellemző oka az önbizalomhiány!
Nézz magadba! Hozd ki magadból a legtöbbet (külső-belső egyaránt). Légy jó barátnő!
Ha valaki jól érzi magát egy kapcsolatban, akkor akár meztelenül is riszálhatják magukat előtte, nem fog menni.
Ha viszont valaki menni akar, akkor a féltékenykedés se tartja vissza.
Ugyanakkor az ok nélküli féltékenykedés előbb-utóbb elűzheti a barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!