Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak zavar ha egy nőt "tanítgatni" kell?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen szexuálisan értem habár úgy is nézhetjük.
Pl ha olyan a felállás,hogy férfi 30-35 és 10-15 évvel fiatalabb barátnője van. Nyűg lenne,ha nem tudna kávét lefőzni és segíteni kéne neki? Vagy csak most tanulgat főzni.Vagy ez pl már elvárható dolog,hogy ezt tudja? Vagy ennek is megvan a maga bája,hogy meg kell mutatni,mondani hogy szereted stb?
2012. dec. 9. 16:58
1/18 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem örülnék neki, ha egy pasi tanítgatna. Inkább hagyjon érvényesülni, próbálkozni, és mindezt türelmesen.
3/18 anonim válasza:
Ha harminc éves és 18 év alatti barátnője van, lője fjbe magát és aztán ássa el a testét. Ezt kéne megtanulni.
4/18 A kérdező kommentje:
kkor nevezzük támogatninak vagy segíteninek:)
2012. dec. 9. 17:01
5/18 anonim válasza:
NEM!
Ellenkezőleg, jó érzés bevezetni a gyönyörbe (Persze ha ő is nyitottt erre. Ha mindenért könyörögni kell, azt nem szeretem.)
6/18 A kérdező kommentje:
nem 10 mondjuk 20-22
2012. dec. 9. 17:01
7/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna, alapvetően türelmes típus is vagyok, meg szerintem ez a fajta segítség, tanítgatás a mindennapi élet teendőiről mélyítheti is a kapcsolatot, gyorsabban megtanul a két ember együtt élni :)
8/18 anonim válasza:
Ez kimondottan egy hím soviniszta kérdés!!!!
Kell a friss husi, de ami vele jár, az már nem, mi?
9/18 anonim válasza:
Engem zavarna. Mi a túrót csinált 20 évig, ha egy kávét nem tud lefőzni?? Mit? Diszkóban táncolni? Alkoholt inni? Szobában ülni? Nem azért, de ha egy nő semmit nem tud akkor viszlát. Én megtudom fogni a kalapácsot, de ő a fakanalat nem akkor viszlát. Nem vagyok kritikus, de ne legyen már ilyen ügyetlen.
10/18 A kérdező kommentje:
pl nálunk senki se kávézik,így nem is tudok kávét lefőzni:S
2012. dec. 9. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!