Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak zavar ha egy nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak zavar ha egy nőt "tanítgatni" kell?

Figyelt kérdés

Nem feltétlen szexuálisan értem habár úgy is nézhetjük.

Pl ha olyan a felállás,hogy férfi 30-35 és 10-15 évvel fiatalabb barátnője van. Nyűg lenne,ha nem tudna kávét lefőzni és segíteni kéne neki? Vagy csak most tanulgat főzni.Vagy ez pl már elvárható dolog,hogy ezt tudja? Vagy ennek is megvan a maga bája,hogy meg kell mutatni,mondani hogy szereted stb?

2012. dec. 9. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vízcsere->kávé->bekapcs=fő a kávé!

Én se kávézom, de ez nem egy számítógép:)

2012. dec. 9. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod tanulni, akkor nem gáz, hogy tanítani, segíteni kell Neked.

Akarj felnőni és akkor nem lesz semmi gond :)

2012. dec. 9. 17:41
 13/18 A kérdező kommentje:

Persze,hogy szeretném megtanulni:) Azért ennyi idősen a férfiaknak természetes,hogy vannak ilyen jellegű elvárásaik:)

Köszi a válaszokat!

2012. dec. 9. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Azért a kávé nem egy sushi mégse...

Amúgy nem akarlak lelombozni de csak dugdosni fog,bőven elég ha ahhoz értesz.

2012. dec. 9. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene, ha a legközelebbi párom idősebb lenne és így "tanítgatna". Minden téren. :)
2012. dec. 9. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem baj ha tapasztalatlan a lány, a lényeg az, hogy akarjon tanulni. úgyis jön magától... mint a biciklizés.
2012. dec. 9. 22:26
 17/18 Benkoos ***** válasza:
Attól függ.Ha nagyon fiatal,akkor el lehet nézni neki,h nem tud mindent.Ha nagyon fiatal,a faszi meg idős,akkor jobb esetben tanárbácsiskodás lesz,de amúgy sem egészséges a nagy korkülönbség.Voltam huszonpár éves tacskóként érett,felnőtt 30-as nővel és nekem kellett egy csomó mindenre"megtanítani",itt most kizárólag a szexre gondolok.Eléggé hervasztó volt és belegondolva,h milyen fickói lehettek előttem,ha ennyire"kis béna"még hervasztóbb lett.
2012. dec. 10. 19:35
 18/18 jacintoserdo válasza:
Engem nem zavar en hasonlo helyzet de nalunk jol megy es nem zavar. A szex engem kimondottan izgat hogy envagyok adominans tanar
2014. nov. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!