Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nagyon zavar titeket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nagyon zavar titeket ha egy lány lusta?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon az vagyok. Van amit szeretek csinálni meg szívesen töltöm az időt a barátaimmal, de pl. ilyen hogy rendrakás az kizárt csak ha anya már nagyon mérges, tiszta kupi, lom van mindig a szobámban. Tanulni se szoktam, azért a kettes megvan de már az is megerőltető. Mindenhonnan el szoktam késni, utálok korán kelni. Ebből jön hogy reggel nincs időm elkészülni rendesen csak felöltözök és megyek. A sminket nem szoktam lemosni, több napig ugyanaz szokott fent lenni és a hajamat is csak kézzel igazítom meg. Fürödni sem szeretek, zuhanyozni szoktam 1-2 naponta. Sokan mondják hogy szép vagyok de igazából nem nagyon érdeklődnek, csak pár napig, vajon emiatt lehet?
2012. dec. 7. 14:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amiket írsz, azok alapján nem lennék oda érted. Ez nem lustaság hanem igénytelenség.
2012. dec. 7. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Baromira igénytelen vagy.
2012. dec. 7. 14:23
 3/12 anonim ***** válasza:
röhejes.... szánalmasan röhejes....
2012. dec. 7. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen mértékű már zavarna, de majd én ráncba szednélek! :)
2012. dec. 7. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Szuper feleség és anya leszel,gratula.
2012. dec. 7. 14:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelenség felső foka...wc-zés után legalább mosol kezet? A papírhasználatot nem merem megkérdezni! :D:D
2012. dec. 7. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Biztos jó sajtszagú a puncid.
2012. dec. 7. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Én is lusta vagyok csak pasiban. Én általában 1-2 napra hagyom el magam kb két hetente, meg néha beiktatok egy lesz*rok mindent napot és akkor nem csinálok semmit. Viszont a többi napon erőt veszek magamon és rendezem a soraimat. Mint írtad még suliba jársz uh. nem érzed ezt igazán nagy dolognak. De majd amikor a kettes átlagoddal futsz egy szalag után meg tanulod hogy az élet nem csak a "szeretem" csinálni dolgokról szól. Változz meg!

Egyébként nem kizárt hogy találsz magadnak párt, viszont válogatni már nem fogsz tudni...

2012. dec. 7. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de elég undorító vagy.
2012. dec. 7. 15:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Te nem lusta vagy hanem igénytelen, egy nő nem hagyja már el ennyire magát. Mosdás mindennap, nem halsz bele ha kezedbe veszel egy fésűt a sminket meg mostd le ha hazaérsz isten szerelmére az árt a bőrödnek, úgy akarsz kinézni 25 éves korodra mint egy múmia? Párkeresésbe meg ez k@rva nagy hátrány...
2012. dec. 7. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!