Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne tennem? :S
Hali. Az a helyzet,hogy idén kezdtem a gimit(vajdaság,tehát most vagyok 15),és ugye új osztálytársak,minden..azelőtt volt egy lánybarátom,akivel mindent megtudtam beszélni,tehát az egyik legjobb barátom volt..aztán a gimiben osztálytársam lett egy lány.Először nem foglalkoztam vele,de később elkezdtünk beszélgetni..egészen addig,hogy valami módon összevesztem azzal a lánybaráttal..Vele pedig szinte tökéletes a kapcsolatom. A gond ott kezdődik,hogy kb 2hónap után sikerült teljesen belezúgnom..Nem tudom,ez kölcsönös e..mindig kedves velem,van hogy órákat beszélgetünk skype-telefon,vagy személyesen..aztán multkor voltunk 1 bulin,gondoltam kiderítem a dolgot. Először csak buliztunk 1ütt,aztán közelebbhúztam,átöleltem.Arra számítottam,hogy egy rövid ölelés után ennyi.De nem,viszonozta,és utána egész este beszélgettünk,megölelt párszor..és azóta is folyamatosan beszélünk,ír,mindent megoszt velem.
úgy döntöttem,hát lépek. Kaptam 1 szép kosarat..ennek ellenére ilyesmikkel jött,hogy nagyon szeret,nem akar elveszíteni..és akármikor feljön a téma,mindig elmondja,és kér,hogy ne haragudjak rá,meg hogy ne hagyjam el,meg hogy én vagyok,fiú létemre a legjobb barátja..
most mit kéne tennem?Nekem ő nagyon tetszik..egész nap csak ő jár a fejemben..ha nem beszélünk 1-2 órát,vagy más fiúkkal látom,tiszta depresszió vagyok..
Hát ez jó kérdés.
Az tuti, hogy csak barátja vagy, mivel megmondta.Szvsz max. baráti szex lehet belőle, szerelem, járás nem.
Én is így voltam. Most gimis osztálytársamba belezúgtam, de nem kölcsönösen. Fáj, de túl erős a lelkem ilyen téren... nevezhetem akár sötét léleknek is. :D
Figyelj, hagyd csillapodni az érzelmeid (jobban átlátod majd a "terepet") aztán hetek, hónapok múltán mérd fel a helyzetet, hogy érdemes-e, változott-e valami ezen a téren stb. :) Csak hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!