Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak általában agyilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában agyilag felnőnek? és mikor?

Figyelt kérdés
olyan gyerekes sokszor a barátom meg hülyeségeket mond hogy az valami hihetetlen ..anyu is kiakad tőle párszor emiatt..van hogy valamelyik pasi agyilag sose nő fel_? mikor komolyodnak általába meg? 21 éves a barátom

2012. dec. 5. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van aki már 18 éves korában koravén mint az állat, van aki 40 éves korában is infantilis. Igazából jobb ha nem vesz mindent olyan fakón komolyan mint egy dögunalmas felnőtt. Egyszerüen mitől felnőtt a felnőtt? Attól,hogy rabszolágzik unott képpel, meg a kölköt neveli, meg szexel néha, ha éppen szerencséje van hogy a szemét családos élet mellett épp ráér. Ez a felnőttnek lenni? REmek.... Soha! Pedig jóval húsz felett vagyok, de ilyen nem akarnék lenni. Felelősségvállalásal telenyomott dolgozó rabszolgák.
2012. dec. 5. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Reménytelen.

2012. dec. 6. 14:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azért tettem fel ezt a kérdést mert érdekelt hogy úgy általánosságban a pasik mint köztudott hogy később fejlődnek mint a lányok,agyilag nem tudom.. (gondoltam arra hogy ebben is,és nem bántásként írom szóval nem kell komolyan venni nem lehülyézni akarom a férfiakat)csak kíváncsi voltam hogy ki mit ír.A barátom én szeretem,azt is amilyen.. csak néha túl sok az amilyen,ahogy áll a dolgokhoz.Mielőtt valaki félre értené nem arra gondoltam hogy mikor kéri meg a kezem ..mert azt már 1 év fordulónkon célzott rá,ráadásul 2 hete meg is kérte ..azzal amit tavaly karácsonyra kaptam tőle gyűrűvel (örültem volna ha legalább valami kis tök egyszerű gyűrűt vesz akkor már mondjuk de lényegtelen),szóval én nem azt értettem az alatt hogy komolytalan hogy nem akarna megállapodni hogy eljegyzés,esküvő,gyerek,meg vegyünk akkor már egy papagájt és hívjuk Pollinak.. Hanem amikor komoly témát hozok fel akkor hülyeségeket mond és a témát elpoénkodja.. szóval ha kérdezek tőle valamit ,vagy mondok neki valamit akkor valami értelmetlen vagy pedig lehetetlen dolgokat mond pl mindig azzal jön hogy holnap nyerni fog a 5 ös lottón és akkor ez lesz az lesz..mikor nem volt munkája akkor mindig azzal jött.. mondtam neki találjon munkát ? minek úgy is megnyeri és akkor ez meg az lesz.. szóval akkor nem foglalkozott semmi olyannal hanem mintha erre alapozna pedig nem túl sűrűn lottózik ..havi egyszer talán.. meg ha mondok neki valamit nem érti meg ,beszélgetni nem is tudok vele mer átmegyek hétvégén akkor mindig a gép előtt ül és jajj filmet kell néznie.. mangát meg animét meg tudom is én még mit ..és ha mondom hogy engem nem érdekel azért is néznem kell ha beszélni akarok vele akkor úgy mondjam neki h ő gépezik meg h majd utána meg ilyenek.. most így több dolog nem volt eszembe.. de ezt nem is lehet így elmondani..egyszerűen a reakciója,a beszéde,a gondolkodási menete az ami levan ragadva neki vagy egy 10évvel és szeretném ha egy kicsit nem sokkal de komolyabb lenne..nem azt szeretném hogy valami full komoly ember legyen csak amikor olyan fontos dologról van szó ne mondjon hülyeségeket ami szinte lehetetlen vagy értelmetlen..
2012. dec. 6. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!