Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában agyilag felnőnek? és mikor?
Figyelt kérdés
olyan gyerekes sokszor a barátom meg hülyeségeket mond hogy az valami hihetetlen ..anyu is kiakad tőle párszor emiatt..van hogy valamelyik pasi agyilag sose nő fel_? mikor komolyodnak általába meg? 21 éves a barátom2012. dec. 5. 20:45
1/13 anonim válasza:
felnőnek általában, csak örökre gyerekek maradnak a lelkükben ebben különböznek a nőktől :)...
2/13 anonim válasza:
Ez nem 1 időpont lesz, hanem egy folyamat eredménye. Én most 25 évesen úgy érzem elég komoly vagyok.
3/13 anonim válasza:
van aki felnő van aki örök gyerek marad :D leragad viselkedésileg 1 bizonyos kornál :D
4/13 anonim válasza:
A többsége igen.Én pont nem,pedig 30 vagyok.
6/13 -=Koldus=- válasza:
Én sem vagyok az a túl komoly típus a magam 26 évével. De ez nem baj sztem. Amikor kell tudok komoly lenni.
Egyébként mondanál pár példát miket szokott csinálni a barátod?
7/13 Fülünyúl válasza:
Nagy általánosságban 30-as éveikre érik el a férfiak azt az érettségi fokot, amikor már igazi férfinak lehet tekinteni őket. Ekkortájt már nem paráznak a házasság és a gyermek gondolatától sem, sőt, ők maguk akarják.
Na meg ugye senki nem él örökké, és ha még meg akarja érni a gyermeke érettségijét, esküvőjét, akkor ideje megállapodni.
9/13 anonim válasza:
Én nem is szeretnék felnőni sohase!!! :D
20f
10/13 anonim válasza:
Is-is!
Nehéz ez így.
Tudok 60 éves meglett komoly öregembert, és 60 éves zsiványt is, aki mindenben benne van a fiatalabbakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!