Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy zsidó nő általában milyen férfira vágyik? Mit keres egy férfiban?
Figyelt kérdés
Nyilván minden ember más és más, de mégis kíváncsi vagyok, van-e valami neveltetésükből adódó "igény", amit keresnek egy férfiben. Általában milyen férfit keres magának egy zsidó nő? (És itt most tulajdonságokra gondolok, nem arra hogy mondjuk zsidó legyen vagy sem)2012. dec. 2. 21:46
4/17 anonim válasza:
Legyen magas jóképű okos sármos is legyen ja és még általában azt is szeretik ha van önbizalmad.
5/17 anonim válasza:
Szerintem pedig az alap: zsidó legyen kívül-belül + pénz...
7/17 A kérdező kommentje:
Sejthettem volna, hogy elszabadítom a poklot ezzel... :)
2012. dec. 2. 21:53
8/17 anonim válasza:
1, pénz és pénz
2, metélt legyen mindenképpen (ha már zsidó, akkor ez alap)
9/17 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen erkölcsös, azonos értékrendű, megbízható férfit keresnek.
10/17 anonim válasza:
nem számít nekik senki és semmi csak a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!