Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már innen valaki (nem zsidóként) zsidó csajjal?
Figyelt kérdés
Olyan csajra gondolok, aki bár nem keményvonalas vallásos családból származik, de azért mégis fontos számukra a közösség. Mik a tapasztalatok? Hogy tud működni egy ilyen kapcsolat? Mivel érdemes vigyázni?2012. nov. 27. 12:21
2/15 Honorare válasza:
a nàci haverokat hagyd otthon! es a szappan... az NEM a nagymama!!!!
3/15 anonim válasza:
Én több zsidó csajjal voltam együtt. Háromról biztosan tudom, hogy zsidók voltak, egyiknek a szüzességét is én vettem el. A háromból kettőről csak később tudtam meg, hogy zsidó családból származik. Akkoriban nem foglalkoztam ezzel, nem érdekelt, hogy mi a származása/vallása. Az eddigi tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy a zsidó lányok jók az ágyban, szeretik a fasżt. De mivel a szex nem minden, ezért elmondanám azt is, hogy nem sok jóra számíthatsz a kapcsolat terén. Volt olyan, hogy mikor a lány apja megtudta, hogy a kislánya barátja nem zsidó akkor el akart tiltani a lánytól. Sajnos jellemző, hogy nagyon rasszisták, nem nézik jó szemmel, ha lányukkal gój ( gój jelentése a Talmud szerint: nem zsidó, lélek nélküli állat ) fiú kavar. Szóval, ha egy jó dugást keresel, akkor ok, ha komoly kapcsolatot keresel, akkor szerintem keress olyan lányt, akinek a családja nem néz le téged.
4/15 anonim válasza:
Igen, az utolsónak igaza van, mindig az a rasszista, aki mondja másra :)
5/15 Honorare válasza:
helike13... a 13 az eveidnek a szama...?! vagy az IQ-e?!
6/15 anonim válasza:
szerintem ennek a két mennyiségnek az összege
7/15 anonim válasza:
8/15 Honorare válasza:
na jol van... en elvesztettem a fonalat... erthetobben???? most itt ki az antiszemita????
9/15 anonim válasza:
Voltam,többel is,de ezen kívül félvérrel és más nemzetiségivel is.Tény,hogy először nem voltam teljesen biztos,hogy zsidó e vagy nem,de nem ez a lényeg,a tapasztalat az volt,hogy az ágyban a zsidó csajok messze felül múlták a többit.Talán a leggyengébbek a magyar nők e területen!
10/15 anonim válasza:
Én voltam, aki azt írta, hogy nem sok esélyed van egy komoly kapcsolatra. Az alábbi felvétel kutya füle ahhoz a jelenethez képest, amit az egyik lány apja előadott, amikor megtudta, hogy a kislánya velem, azaz egy nem zsidó sváb sráccal kefél:
http://www.youtube.com/watch?v=E0CwTT2Y6pA
Jó szórakozást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!