Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk miért van általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért van általában bennetek ez az ösztön?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, amíg szingli voltam egy fiú sem vett észre, szinte még beszélgetni se kezdeményezett senki. Mióta barátom van csomóan akarnak például buliban csókkal elcsábítani, ha tudják hogy van barátom annál inkább.

Mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb, vagy miért jó, ha 2ember kapcsolatát egyesek tönkre teszik és utána ők élik tovább a kor szépségeit?

2012. nov. 24. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
A nők úgyanilyenek. Én most szingli vok de mindenki elutasit de, ha lesz csajom akkor maguktól jönnének. Igy vagyunk kódolva:D
2012. nov. 24. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdés már több 100 van :)

Valószínűleg irigységből! ( nekem ez a komment jött. :D )

2012. nov. 24. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, amit a többiek írtak. De még hozzá tenném, ha egy nő boldog, akkor magabiztos, kiegyensúlyozott és sugárzik. :)

Ezt észreveszik ám mások is!

2012. nov. 24. 18:31
 4/8 Kati1994 válasza:
A párkapcsolatban lévő fiúkra azért mennek a csajok mert azt hiszik "bevált termék" főleg ha egy szép csaja van. Egy singli srác (főleg szüzen 20 év felett) engem se vonzana mert tuti egy szerencsétlen.
2012. nov. 24. 18:34
 5/8 anonim ***** válasza:

A szingliről sugárzik, hogy csak magának él.

kinek kell ilyen 1 éjszakán kívül?

2012. nov. 24. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:
több lett az önbizalmad->vonzóbb lett a kisugárzásod
2012. nov. 24. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
28%

Ez csak szimplán így jött ki a lépés, hogy pont akkor kellettél valakinek, mert akkor volt épp olyan fickó a környezetedben. Lehet,hogy pont mert barátod volt, ezért tüntél életvidámabbnak, vagy mert van valakid ezért mész ép olyan helyre ,ahol jobban közelednek feléd, azelőtt meg zárkózott személy látszatát keltetted.

Az biztos, hogy szerintem a férfiaknak maga a tény, hogy van valakije a nőnek inkább riasztó, utálatos dolognak hat, mint csábítónak. A lehető legátkozottabb tények egyike, mert ebben a tudnatban már csak akkor tudná felszedni a férfi a foglalt nőt, ha tudja, hogy százszor jobb, különb mint a párja. De ma nagyon divat a férfiak körében az önbizalomhiány. Szóval nem jellemző, hogy ez vonzzaná őket.

2012. nov. 24. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:

A kisugárzás!

Nálam az volt az érdekes, hogy régi ismerősök kezdtek el rám irkálni, olyan flörtölős hangnemben. De akkor amikor éppen alakult a kapcsolatom aztán közben összejöttem a barátommal (de nem volt feltüntetve, nem tudták és nem is mondtam előtte nekik). Akkor úgy megszálltak egy kis időre, mikor közöltem, hogy nekem van barátom le is koptak pik-pak. De akkor ugyan ez volt, amikor szakítottam az exemmel. Akkor is hirtelen megrohamoztak vad idegenek is, akkor is a kisugárzás miatt, mert olyan felszabadult lettem akkor, hogy folyton mosolyogtam örültem.

2012. nov. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!