Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nagy bűn lenne, hogy nem kellek miatta már senkinek sem?
Lány vagyok, igen. Vannak rossz napjaim, igen. Nem vagyok mindig toppon, elismerem. Ezt hisztivel vezetem le, és az se segít rajta, hogy alapból kedvelem a vitázást. De ez miatt nem lehet engem szeretni? Ez elég ok arra, hogy képtelenség legyen velem együtt lenni?
Már sokadszorra utasítottak vissza, szakítottak velem ez miatt. Változni akarok, vissza akarom fogni magam, de komolyan, fiúk, ez ennyire nagy katasztrófa? Szeretek, tiszta szívből, nem csalok meg senkit, a hisztit és a veszekedéseket leszámítva tényleg ideális barátnőnek tartom magam. Mindenkinek csak és kizárólag ezek voltak a bajai velem. Hát tényleg ekkora bűn ez?
Igen, mindenképp ki lehet belőled szeretni emiatt.
Ahogy a kezdeti lelkesedés alábbhagy, onnantól már egyszerűen idegesíti őket, nem érzik a biztonságot, és csak teher leszel az állandó nyavajgással.
A vita és a veszekedés két egészen más dolog. A hiszti pedig a zsarolás egyik formája.
El lehet viselni egy ideig, de nem a végtelenségig. Ha hisztizel, akkor a másikat indokolatlanul bántod. Hiába mondod a végén, hogy bocsi.
Képzeld el, hogy a párod lekeverne egy jó nagy pofont időnként, mert ő így hisztizik. Majd bocsánatot kér. Nem bírnád a végtelenségig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!