Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nagy bűn lenne, hogy nem kellek miatta már senkinek sem?
Lány vagyok, igen. Vannak rossz napjaim, igen. Nem vagyok mindig toppon, elismerem. Ezt hisztivel vezetem le, és az se segít rajta, hogy alapból kedvelem a vitázást. De ez miatt nem lehet engem szeretni? Ez elég ok arra, hogy képtelenség legyen velem együtt lenni?
Már sokadszorra utasítottak vissza, szakítottak velem ez miatt. Változni akarok, vissza akarom fogni magam, de komolyan, fiúk, ez ennyire nagy katasztrófa? Szeretek, tiszta szívből, nem csalok meg senkit, a hisztit és a veszekedéseket leszámítva tényleg ideális barátnőnek tartom magam. Mindenkinek csak és kizárólag ezek voltak a bajai velem. Hát tényleg ekkora bűn ez?
dehogy bűn :)
aki nem fogad el így az bekaphatja :) olyat kell keresni aki úgy szeret ahogy vagy :)
nemsoká 20 leszek. És nem, írhatsz olyat, ami nem tetszik, azon nem akadok ki. De sok apróságon igen, bár mint mondtam, ezen igenis tervezek változtatni...
de eddig akit szerettem, és tovább együtt voltunk, azok az elején mind nagyon jól érezték velem magukat, tényleg szerettek, nem csak mondták... de ezek voltak az indokok, amiket megemlítettek szakításkor. elvileg ezek miatt ki lehet szeretni valakiből? akkor egyáltalán hogy szeretsz bele? én nem titkolom, rögtön az ismerkedési fázisban szólok előre, hogy hajlamos vagyok a hisztire és a veszekedésre...
a női hisztéria kibírhatatlan. Lehet ez az oka h inkább koleszos vagyok, elkerüljem anyámat meg nővéremet T_T
Ne legyél hisztis p*csa, lehet csinálni, de ne mindig
Mellettem lenyugodnál! :DD
Legalábbis mellettem valahogy elcsendesülnek a dolgok... :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!