Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek biztos abban, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Majdnem 21 éves lány vagyok, akinek még nem volt egy normális kapcsolata sem. Szinte semmit nem tudok a szerelemről és az ehhez kapcsolódó dolgokról, ami talán szégyen ebben a mai világban. Én nem is szégyelltem, amíg nem ismertem meg a mostani barátomat. Ő 29 éves, és valójában neki sem volt még normális kapcsolata. Azt mondja, szeret és megtalálta az igazit, és én el is hiszem neki, habár a valóságban még nem találkoztunk. Tudom, hogy ő jó ember és úgy érzem, szeretem. De honnan tudhatnám biztosra, hogy így érzek? Tényleg azt érzem, hogy szerelmes vagyok, mert mostanában eléggé megváltozott az életem miatta és nem bírok koncentrálni semmi másra, csak rá, azonban néha szinte sírok, amikor a szexről kezd beszélni. Nem volt még szexuális élményem, és eléggé félek. Amikor emlegetni kezd valamit a szexről, megijedek, és elgondolkodom, miért vagyok vele, ha így érzek. Olvastam, hogy meg kell beszélni, mi az, amit ő akar és szeret, és mi az, amit én akarok és szeretek, de nem tudom, hogyan mondjam, hogy vannak dolgok, amitől undorodom vagy nem tetszik és nem akarom, hogy csinálja velem. Gondolok itt néhány olyan dologra, ami inkább már orális szex. Talán jobb lenne, ha beszélnék erről és akkor én is nyugodtabb lehetek...de meg fogja érteni?2012. nov. 24. 16:04
1/9 ASOT válasza:
Várjál már! Akkor ez még csak net? Élőben nem is találkoztatok még?
2/9 anonim válasza:
amíg nem találkozol vele addig sztem nem lehetsz benne teljesen biztos h mit érzel. :/ és ha tényleg te vagy neki az igazi akkor megérti ;)
3/9 Illuminált válasza:
WTF????? Te hol nevelkedtél, zárdában?
4/9 anonim válasza:
Figyelj..hidd el h nem jelentheted ki azt, hogy szerelmes vagy amíg még nem láttad. Én is majdnem annyi idős vagyok mint te..és volt már pár kapcsom..és sokszor randiztam netről akikről azt hittem h ők az igaziak. De nem azok. Persze lehet h van kivétel, de felesleges olyat szeretni, aki élőben összetörheti azt a képet, amit te alkottál róla. És egy jótanács..sztem ne beszélj vele a szexről mélységekig. Főleg ha tapasztalatlan vagy..mert rá fog jönni h semmit sem tudsz a szexről. Am meg..ne félj az orális dologtól..nem kell tőle undorodni. Ha majd télleg szerelmes leszel, élvezni fogod azt a részét is.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk, mivel külföldön én. Igazából mi mindenről beszélgetünk, és tudja, hogy tapasztalatlan vagyok és nem tudok sok mindent a szexről, mivel neki sem volt még szexuális élménye. Mi szinte ugyan olyanok vagyunk, azért is szeretjük egymást, azért vagyunk együtt. A kapcsolat barátságnak indult, vagyis levelezőtársat keresett, és rám talált, mivel tanul magyarul, írt nekem. Valamikor nem sokára fogunk találkozni, de van néhány ok, amiért még nem tudunk. Én bízom benne, és el is hiszem, hogy szeret. Ezt csak tudom és érzem, hogy ez más, mint bárkivel valaha is volt. Már akkor tudtam, hogy beszélgetni kezdtünk.
2012. nov. 24. 16:18
6/9 ASOT válasza:
Jajj édes istenkém...inkább nem is mondok semmit.
sok szerencsét! :)
7/9 anonim válasza:
Ha nem találkoztatok akkor még nagyon korai bármit is kijelentemi....És nem csoda hogy félsz..soha meg se ölelted, nem csókoltad meg, nem fogtad meg a kezét, ő meg máris a szexről beszél!? Szerintem ez gyanús...
8/9 anonim válasza:
Pff te lány! Ez még csak net!
sőt első kapcsolatod mármint nem is igazi mert csak netes. De már szereted és szerelmes vagy.
Persze első pasinál elmegy, de hogy te el is hiszed h neki sem volt szexuális kapcsolata és majd fog veled találkozni holott külföldön él...és tutira minden frankó.
Fiatal vagy tapasztalatlan és rettentő naiv!
9/9 anonim válasza:
Amíg nem találkoztál vele élőben, addig biztosan nem lehetsz belé szerelmes! Nem tudod, hogy néz ki, nem tudod, milyen a hangja, és legkevésb sem tudod, mennyire őszinte hozzád. Lehet, hogy ha találkoztok, nem fog tetszeni, vagy lesznek olyan szokásai, amik zavarni fognak, arról nem is beszélve, hogy mi van, ha végig hazudott neked, hogy megkaphasson, és nem is akar veled normális kapcsolatot, csak azt. Szerintem te se vagy szerelmes belé és ő se beléd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!