Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem de mégsem lehetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de mégsem lehetek vele. Szerintetek mit kéne tennem? Totál tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Volna egy lány akit már régebben ismerek de mostmár annyiban más a helyzet h belé szerettem de nagyon. Ahogy telt az idő egyre jobban beléestem. A problémám ott kezdődne h van barátja. Megpróbáltam csendben elfelejteni őt... fél éven át, utána meguntam az álmatlan éjszakákat és leültem beszélni a lánnyal. Elmondtam neki mit érzek és erre kiderül h én is tetszem neki. Nagyon jól elvagyunk mi ketten. Imádom őt de a barátja egy nagyon jófej és rendes gyerek... egyszerűen nem tehetem azt vele h kikezdjek a lánnyal. Bűntudatom lenne de így megposhadok. Voltam már szerelmes de ez valahogy sokkal nagyobb vagy nem is tudom hogy mondjam.

Most mi a jó életet csináljak?? cinó...

2009. okt. 29. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt írod,hogy leültél megbeszélni a csajjal. Pontosan mit mondott,ő mit érez irántad? A párját szereti?
2009. okt. 29. 00:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 3 éve szeretek egy lányt, de nem lehet az enyém, mert ő nem szeret engem és nem akar egy esélyt sem adni.

3 éve töretlenül szeretem. Még egyszer sem csókoltam meg. Már tök régen láttam. De amint meglátok róla egy fényképet elönt a melegség. (ez kicsit nyálasan hangzik)

Ha tetszel a lánynak, akkor előfordulhat, hogy beléd szeret. Nyugodtan csábítsd el. Ha elcsábul, akkor az azt jelenti, hogy a jelenlegit nem is szereti.

Sok sikert!

2009. okt. 29. 00:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Mikor beszélgettem vele erről az egészről kimondtam neki h szeretem de arra nem kérdeztem rá h irántam mit érez csak mikor ahoz a részhez értem h békén hagyom ha akarja és többet nemigen találkozunk, elmondta h tetszem neki, nem akarja h elmenjek. Mikor a barátjával látom őt csókolózni azt érzem h NEM szabad beleavatkoznom... de utána ugyan ott vagyok h nem kell más lány.
2009. okt. 29. 11:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Második válaszoló:

Tudom milyen érzés ez... és nem tetszik, nagyon nem.

Szeretnék továbbjutni valamerre. Szerintem nem nagy kérés mert ez így nem állapot.

2009. okt. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!