Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
A barátod egy kicsit önző,ha meg tényleg nem tud uralkodni magán,fejlesztenie kéne az önuralmát.
De egy párkapcsolatnak véleményem szerint része a másik megértése,a másik kedvéért való engedés.
Csak nehogy átessetek a ló másik oldalára!
Adios!
Boci Boci tarka 2-nek van igaza!!!!!
Viszont az 1. válaszoló is igazat írt,kedves Kérdező.
Most nem azért, de ha meg tudott győzni, akkor miről beszélünk? Ha demokratikus eszközökkel el tudta nálad érni, hogy kívánd szexet, akkor miért is hibás ő? Megerőszakolt? Nem. Mi az, hogy nem bírtad ki? Most tulajdonképpen leírtad nekünk, hogy nem tudod önállóan eldönteni, mit akarsz csinálni és mit nem. Gyanítom alapvetően is ez a menet nálatok: te kéreted magad, ő meg hosszas győzködés után meghozza a kedved. Márpedig ha ez így megy, akkor mégis mi alapján várod tőle, hogy meg tudja különböztetni a nem kívánom és nem kívánom közötti különbséget, mikor minden szexuális aktusotok így indul??
A szexuális együttléteink kb fele úgy indul, hogy ő azt mondja, nem akarja, aztán meg kis nyomulás után ő mászik rám. Pár év után ő is rámcsodálkozott, hogy miért nem értem meg, hogy nincs kedve. Hát azért, mert megtanultam, hogy a "nincs kedvem" az tulajdonképpen "még nincs kedvem, dolgozzál még rajta kicsit". Cserébe viszont ő sosem csinált lelki drámát ebből, azóta rájött, hogy ha tényleg nem, akkor azt komolyan, őszintén, egyenesen és határozottan megmondja, és akkor én is tudom, hogy most nem nyomulok tovább. Ennyi, nincs is harag.
A javaslatom: fejezd be a hisztit, és fejlessz ki magadban két nagyon hasznos képességet: határozottság, következetesség. Azaz, ha nem akarsz szexelni, akkor ne szexelj. És ha a akarsz szexelni, ne mondd azt, hogy nem akarsz. Ha a pasid tudni fogja, neked mikor jó és mikor nem, akkor nem lesznek ilyen viták. Ha még akkor is felmerül ez a probléma, AKKOR már TÉNYLEG mondhatod, hogy ő egy önző szar, akinek te nem vagy fontos!
Előző vagyok
A második blokkban egy mondatot véletlen kitöröltem: a páromhoz hasonlítottalak, mert hasonló esetek nálunk is történtek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!