Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl a szakításon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl a szakításon?

Figyelt kérdés
Az történt velünk, hogy a barátom le akart feküdni velem. Én nemet mondtam, és most félek, hogy szakít velem. Természetesen akkor sem fogok vele lefeküdni, ha szakítással fenyegetőzik. De azért mégis szeretem és szeretnélek megkérdezni titeket, hogy szerintetek hogyan lépjek túl azon, ha (neadjisten) ezért szakít velem?

2012. nov. 18. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyenért szakít veled, akkor már ne is haragudj, de én úgy elküldeném a fenébe! Én egy percig nem sírnék ilyen fiú után, és te se tedd, ha úgy adódik!

19/L

2012. nov. 18. 09:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha -e miatt szakít veled, akkor egy bunkó paraszt. Bocs.
2012. nov. 18. 09:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segítettetek. Kedves 09:36, tartsd meg magadnak a véleményed, ha csak ilyen választ vagy képes adni!
2012. nov. 18. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
komolyan gondoltam!
2012. nov. 18. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz, ha emiatt szakít veled, akkor egy gyökér....az ilyenekért nem érdemes sírni.
2012. nov. 18. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogyha emiatt képes veled szakítani, egy percig sem érdemes utána bánkódnod. Majd jön egy normális!
2012. nov. 18. 11:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek az előttem szólókkal, ezért szakítani nem nomrális.

Csak hogy jobban belemenjek, miért nem fekszel le vele? Hány éves vagy? (Kíváncsiságból kérdezem.)

2012. nov. 19. 18:13
 8/8 anonim válasza:

Hogyan lépjél túl a szakításon? -Jó gyorsan!

Ha lassan csinálod,beleőrülsz.

2012. nov. 20. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!