Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább? 15/f
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik próbáltam vele beszélgetni face-n de vissza se ír :S Később konkrétan kimondta, hogy hagyjam békén :S teljesen reménytelen :// de nem tudok tovább lépni mindenkiben őt látom, mindenhol őt keresem és szinte nap mint nap látom (nem tudom megoldani, hogy ne találkozzak vele, suliba buszozás miatt) :S Mit csináljak, hogyan lépjek túl rajta? :S2012. nov. 16. 20:45
2/4 Rolloh válasza:
Igaza van az előzőnek, próbálj azokra is figyelni akiket eddig le se sz*rtál. Lehet ott találsz jobbat.;)
De ha úgy érzed , hogy teljes szívedből szereted, csábítsd el. Semmi sem lehetetlen;)
3/4 anonim válasza:
Keress másikat,aki tudja feledtetni :) 15/L
4/4 anonim válasza:
Én is így jártam, de aztán hónapokig csak beszélgettünk mint két barát. aztán később már észrevettem, hogy keresi a társaságom, gyakrabban ír rám. Aztán szépen okosan gondosan megterveztem "a nagy nap"-ot, amikor megkérdeztem hogy járna-e velem. Igent mondott, nagyon boldog voltam / vagyok mert azóta együtt vagyunk :) Másfél éve. 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!