Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lépjek tovább, jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább, jobb lesz odakinn?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. A barátom pár hete hagyott el. Tudom a szakítás nem a világvége, de én tini korom óta vele voltam. Fáj, hogy ő másokkal ismerkedik és még jobban fáj, hogy én nem tudok.. Egyszerűen nem tudom, hogy kell, nem ismerkedtem mással, nem voltam mással.. Nemsokára elköltözöm az országból, úgy érzem csak a távolság segíthet.. Szerintetek van még esélyem továbblépni, újra boldognak lenni? Az új élet segíteni fog? Menni fog újra az ismerkedés? Előre köszönöm a normális válaszokat.
2012. okt. 1. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

van esély persze, és a környezetváltozás is biztos jót tesz, új dolgokat visz az életedbe

most még rossz, és eltart még egy darabig, de ettől csak erősebb leszel, és tanulsz belőle, ne spórold ezt az időszakot meg

2012. okt. 1. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Frizuraváltás, új ruhák, új ékszerek, kiegészítők, és új közösség. Ezek is kellenek hozzá. Kezdj teljesen új életet! Még nyomokban se emlékeztessen semmi a régi életedre, mert akkor lesz benned görcs, és akkor lesz nehéz váltani.
2012. okt. 1. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!