Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leragadjak nála vagy tovább lépjek?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom akivel kerek 3 hónapig együtt voltunk ez alatt 3-szor szakított velem 1-szer én kértem új esélyt 2-szer meg ő jött vissza hogy nagyon szeret és hogy hibázott és hogy ne haragudjak rá és tényleg nagyon szeretem és megbocsátottam neki mindig. De nem tudom hogy de egy kicsit úgy éreztem hogy már nem szeretem.Szakítottam vele és "barátok" maradtunk elvileg. Volt egy másik srác akinek tetszettem és ő is nekem. És a legjobb barátja kérdezte hogy most akarok e vele járni és mondtam hogy most még biztos hogy nem mert nem rég szakítottunk még csak.A srác megértette és rendes volt adott időt.De..még aznap amikor szakítottam a barátommal megláttam hogy másik lánnyal van kapcsolatba(azzal akinek tetszett 1 hónapja) és egyből megutáltam elkezdtem sírni és nem tudtam abba hagyni nem is értettem miért sírtam(vagy azért mert még midnig szeretem vagy azért mert az bántott hogy nem tisztelt annyira hogy várjon) és amikor megkérdeztem mert iszonyú dühös voltam azt mondta hogy csak facebook kapcs én nem hittem el és másnap kiderült hogy csak féltékenyé akart tenni.Akkor nagyon megnyugodtam és megkérdezte hogy most mit akarok és nagyon sokat gondolkoztam és arra jutottam hogy csak barátok. Azán msánap meg már tényleg jártak. Probáltam úgy tenni mintha nem is érdekelne meg lehet nem is érdekelt nem tudom.:/ És az a fiú aki tetszik sokat voltam vele együtt nagyon jókat beszélgetünk meg minden.És a volt barátom le se szarta a csajt köszöni se tudott neki mikor találkoztak rá se nézett és a csaj kidobta és mondta nekem hogy szerinte még mindig engem szeret.Én már nem tudom mit csináljak.És ebbe az a legjobb hogy a fiú aki tetszik és a volt barátom jóba vannak.Most már eltelt 3 hét és ma a fiú aki tetszik majdnem megkérdezett..Most mit csináljak.?! Lépjek tovább és probáljam meg a másik fiúval vagy menjek vissza hozzá.:/ Az van hogy mind2 szeretem és nem tudom mit csináljak.:( Csak normális válaszokat pls!2012. nov. 9. 23:02
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és az kimaradt hogy az aki tetszik sokkal normálisabb inteligensebb. De persze nem csak ez számít a válaszokat köszönöm előre is!
2012. nov. 9. 23:03
2/8 sztrecskó 

válasza:

Dobj fel egy 10-est. Legyen a fej a régi, az írás pedig az új. Aztán ne nézd meg, hogy mit adott ki, csak gondolj bele, melyiket akartad jobban: a fejet, vagy az írást. Ha nem tudod, nézd meg mit hoz a szerencse:)
3/8 mikulás22 válasza:
nem véletlenül szakítottál a sráccal. mindennek oka van te akkor úgy érezted most se lesz msáhogy max 2hét és megint a szakításon fogsz gondolkodni. szerintem márcsak sajnálod vagy az emlékek kötnek hozzá. fiatal vagy szerintem próbáld meg a másik fiúval.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz.:/ Nem sajnálom hanem tényleg az emlékek nagyon szeretem.:/ Köszönöm!
2012. nov. 9. 23:08
5/8 mikulás22 válasza:
sok sikert remélem jól döntesz:D
6/8 A kérdező kommentje:
Hát én is..:/
2012. nov. 9. 23:21
7/8 anonim 

válasza:

Szerintem is próbáld meg a másik sráccal.:) Ha visszamennél az exedhez, valószínűleg úgyis szakítás lenne a vége(legalábbis szerintem).
8/8 anonim 

válasza:

Ha a volt barátod szinte azonnal összejött valaki mással, mi rá a garancia, hogy ha visszamennél hozzá, nem ejtene rögtön valaki másért... Gondolkozz, de azért a szívedre is hallgass! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!