Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy nálam 4 évvel idősebb srác aki egy hihetetlenül kedves és intelligens ember a bátyám oszt. társa. Nagyon beleszerettem és mostanában elég kedves gesztusokat tesz. pl: nem rég volt szalagavatójuk és amikor lehetett bárkivel táncolni felkért. Meg amikor vittük haza megpuszilt. És emellett mindig jókat dumálunk és jól kijövünk egymással, sok a közös témánk mindig olyan aranyosakat mondd olyanokat hogy bármikor számíthatok rá ha van gond ha nincs. Meg pár olyan dolgot elmondott nekem, amit még a bátyámnak se pedig vele nagyon jóban van, de gondolkoztam és kicsit olyan mintha csak udvariasságból lenne kedves velem nem szerelemből. Szeretném majd elhívni találkozni mondjuk majd korizni vagy ilyesmi, de bizonytalan vagyok, mert ha tényleg csak udvarias akkor eljönni is csak azért fog... Mi a véleményetek erről?2012. nov. 7. 19:31
1/6 anonim válasza:
Bátran hívd el.Legalább jobban megismeritek egymást.Gondolom nem akarsz rögtön szerelmet vallani neki,idővel talán megteszi Ő :) .Ismerkedni,barátkozni nem ciki,hajrá :) .
3/6 A kérdező kommentje:
tudod mit első válaszoló? Igazad van! elhívom! :DD
Mások is írjanak köszi szépen a válaszokat eddig.
2012. nov. 7. 19:55
4/6 anonim válasza:
egyértelmű :) már mióta erre várhat ..
6/6 A kérdező kommentje:
Néha már nagyon erőt vettem magamon, de valahogy nem sikerül. olyan nehéz így oda menni, hogy ezt megkérdezzem, de írok ha sikerül...:D
2012. nov. 10. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!