Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most miért van? Nem értem.
Figyelt kérdés
Miért van az hogy szeretem a párom, mégis megyek a fejem után és "csajozok" de semmi megcsalás meg ilyenek, inkább flörtölgetés és beszélgetések. De soha nem csalnám meg, ha arra fordul a dolog, hogy a flörtölgetésből komolyabbra válna a dolog egyből leépítem. Nem értem miért van ez.2012. nov. 16. 10:43
1/7 anonim válasza:
Ezt én is szeretném tudni a barátommal kapcsolatban:P Segithetnél ha rájönnél:D
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok a barátod :D
2012. nov. 16. 11:18
3/7 anonim válasza:
Azért van mert még éretlen vagy, még nem élted ki magad. Legalábbis általában ez szokott az ok lenni. hány éves vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
23. Első "hosszú" kapcsolatom. volt sok barátnőm de egyik se bírta 1-2 hónapnál tovább :)
2012. nov. 16. 11:19
5/7 anonim válasza:
A mai fiúk legtöbbje 30 körül érnek meg olyna szinten hogy igazán tartós kapcsolatban akarjanak és tudjanak élni. Gondolja arra amikor igy hajt a véred hogy ez a barátnődnek mennyire rosszul esne ha tudná és emiatt akár el is veszítheted, amiért csak magadat hibáztathatnád. Te hogy éreznél ha ö csinálná ezt? Néha bele kell gondolni a másik helyzetébe is,ez sok esetben segit az ember élete során, nem csak a párkapcsolatokban.
6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ő ezt nem tehetné meg. Mert nem tudom, hogy milyen erős lenne, én megtudom állni, hogy ne menjek bele komolyabb dolgokba, hogy megmaradjon a társalágás szinten. Az ő esetében nem merném oda tenni a farkam, hogy vágjátok le.
2012. nov. 16. 11:32
7/7 anonim válasza:
a flörtölgetes meg nem megcsalas. Neked jol esik, hogy megy meg a dolog, a csajnak is tud jol esni, hogy neki egy olyan pasija van aki masoknak is kell. ("De nem adom, mert az enyem! HAHAHA")
En is szoktam, de tovabb nem megyek, es ezt parom is tudja. Ennyire meg lehet bizni a masikban, söt szerintem kell is egy egeszseges kapcsolatban, különben lehet feljönne a kerdes, hogy vajon tetszem masoknak? Ezzel ezt kipipalod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!