Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, nagyon szeretem és már egy ideje együtt élünk, viszont a szexet sosem élveztem vele igazán. Egyszer elmondtam neki hogy még sose mentem el, de nagyon megsértődött rám. Azóta nem mertem szóba hozni, de egyre ritkábban szeretkezek vele, és ezt persze észreveszi és furcsálja, de nem tudom mivel indokolni, mivel ugye az igazat nem akarom elmondani. Szerintetek mi a helyes az ilyen helyzetben?2012. nov. 14. 15:23
1/4 anonim válasza:
Nem lehet annyira mély és őszinte a kapcsolatotok, ha ilyesmit nem tudtok megbeszélni. Meg mi az, hogy ő sértődik meg amikor elmondod, hogy nem élveztél el? Gyerekes.
2/4 anonim válasza:
Beszéljétek meg mi jó mi nem jó...lehet meg is tudnátok ezt oldani, ha nem mondod el neki mit hogy miért ő nem fog rájönni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem az a mélyen elbeszélgetős fajta, és ő úgy érezte férfiúi büszkeségét sértem, szerintem. Nem védeni akarom, félre ne érts, csak tudom mennyire szeret, bármit megtenne értem, és én is ugyanígy érzek, ezért vagyok ebben a nagy dilemmában.
2012. nov. 14. 15:30
4/4 anonim válasza:
Ha tényleg ennyire szeret akkor megtud téged hallgatni. Tudnia kell hogy neked mi a jó!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!