Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (oszt.társam) akivel régen nagyon jóba voltunk és még akkor akart is tőlem vmit, csak én nem akartam tőle. Most teljesen belezúgtam, de azt mondta az egyik barűtnőmnek hogy nem akarna tőlem semmit. Hogy lehet túl élni egy ilyet? Tegyem féltékennyé esetleg egy másik pasival?2012. nov. 8. 12:15
1/6 anonim válasza:
Elcseszted anno, viseld a következményeit!
3/6 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt gimibe! Amikor én voltam szerelmes a srácba ő nem akart semmit, aztán mikor ő akart volna, már én nem akartam. Nem jöttem ki jól belőle végül... Lényegében azóta sem tette túl magát azon, hogy akkor kikosaraztam (12 éve). Egyszerűen nem hitte el, hogy már nem vagyok belé szerelmes és már mást szeretek. Pedig de... Utána rendesen már megutáltam, féltem tőle, mert annyira nem szált le rólam... Szóval mással is megesik, hogy nem egyszerre egy időben szerelmesek egymásba... Nem hiszem, hogy erre van jó módszer ezt megoldani... Viszont ha még mindig szeret lehet belőle valami...
4/6 anonim válasza:
barátkozzatok, beszélgessetek és ha ezek után se fog érezni semmit, akkor hagyd..mert ha magától nem lesz szerelmes akkor semmivel se tudod elérni h az legyen
5/6 anonim válasza:
Első kérdésem: mennyi idős vagy?
Ezek a dolgok eléggé iskolás szintűek, egy jól működő kapcsolat nem így működik. A dolgokat megbeszélni kell, nem elhaladni előtte, vagy B-tervvel keresztbe húzni.
Ha komolyak a szándékaid, akkor beszélj vele, és abból egyből kiderül, hogy működik-e a kémia köztetek vagy sem!
6/6 anonim válasza:
Ha nem akar Tőled semmit, akkor ugyan miért lenne féltékeny egy másik pasira?! Inkább örülne, hogy végre leszállsz róla!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!