Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem volt barátnőm. Miért? ( többi lent)
Miért van az hogy 16évesen soha nem volt barátnőm? A szüleim és a nagyszüleim sőt a fél rokonság azzal idegesít hogy miért nincs csajom...(Mert az állitásuk szerint ugyebár ők hatalmas Casanovák voltak-.-)
Nekem meg nem kell azért valaki hogy bebizonyitsam nekik hogy van csajom...
Csak az a probléma hogy azok a lányok akik tetszenek,azok előtt nen tudok kinyilni,szabad lenni, nyiltan beszélgetni, hanem valami szorongás mindig elfog..Akik meg nem tetszenek azok meg folyton nyomulnak, mert velük közvetlenül tudok dumálni( ugy mint egy haverral)
A haverjaimnak is (majdnem mindnek) van barátnője, és ők is néha szivatnak...ezért néha bulikban felszedek egy-két csajt (de azok nem igazán tetszenek, csak ugy kitöltik a szürke estémet:D )Perse ez nem szép dolog velük szemben, hogy utána le se sz*rom őket..
Csak az lenne a kérdés, hogy aki tetszik az előtt hogy nyiljak meg?
Egy átlagos, csóró 16 éves fiú:(
Most nem az, de nem tudlak sajnáli, hogy közbe meg össze-vissza egyéjszakázol...
De alapvetően nekem is olt ilyen dondom, egyébként lány vagyok, és egy fiú nagyon nagyon tetszett, de amikor szembejött az utcán a szívem majd felrobbant és dadogtma meg minden :/ nagoyn gáz volt...de aztán közelebbről megismertük egymást és vele szemben tudok a legszabadabb lenni
a dolog annyi, hogy meg kell szokni a másik közelségét...
Utolsó elötti:
Hamis személyi?:O Haver oda adja( 18+os) De sokhelyen 16az alsó korhatár..És az alkoholt honnan? Hát csak bemész egy kissebb boltba vagy éjjelnappaliba ami minden sarkon van, alapozóként. Hameg a szórakozóhelyen akarsz akkor hamis személyi... ez mind csak annak a kérdése hogy oda mersz e állni....
Utolsó:
A szüleim másik hobbija hogy már egy hónapja abba hagytam a bokszot (szept vége), és hogy keressek valamit:D
Lehet ha tényleg most a sportra kéne inkább koncentráljak...:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!