Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért hisztizik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért hisztizik ennyit a barátnőm?

Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de ő egyszerűen minden miatt hisztizik.. Tök alaptalan az egész.. Hogy leszarom meg csajozok.. Ilyen dolgokkal jön!! És ilyenkor rögtön szakítani akar..Elegem van ebből soha nem csalnám meg.. De ez amit csinál ez túlzás.. Szerintetek mi lenne a megoldás??

2012. nov. 2. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
van az az 6 nap amikor a menzesze miatt. van a premenstruációs időszak 6 nap, van amikor a szülei miatt kb 6 nap, aztán összeveszett a legjobb barátnőjével 6x, aztán rossz jegyet kapott az iskolában 5-6 alkalommal, a fennmaradó napokon kibékül.... :-)
2012. nov. 2. 23:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy ilyennél nyögd be te, hogy szakítani akarsz, aztán meglátjuk hogy reagál. Ha megijed, akkor kell neki közölni, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy ezzel próbál megfélemlíteni és fejezze be a gyerekes viselkedést! Ezt nőként mondom!
2012. nov. 2. 23:12
 13/18 anonim ***** válasza:
egyébként lehet, hogy szeretné minél többször hallani, hogy ő a számodra legfontosabb, és érezteted is ezt azzal, hogy bizonygatod neki, hogy futsz utána, hogy kiengeszteld.. szóval kicsit zsarolva magához láncol, de ezt önmaga előtt szép szóval női praktikának hívja...
2012. nov. 2. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:

adj neki ultimátumot.

vagy elkezd heti 4x1 órát edzeni,vagy lelépsz.

az ilyeneket azért csinálják,mert unatkoznak.

edzés után nincs erejük bas-zakodni.

nekem bevált már több csajnál hiszti kezelésre.

2012. nov. 2. 23:13
 15/18 Dilettáns döggomba ***** válasza:
14-es, mégse lehet olyan jó módszer, ha az a "több csaj" már nem a csajod.
2012. nov. 2. 23:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Próbálj vele értelmesen beszélni. Mondd neki, nem üvöltve, hogy tök hülyeség, amit csinál, pont az ellenkezőjét éri el vele, mint amit hisz. Ha kis értelem is szorult belé, akkor megpróbál rajta változtatni. Ha meg nem, akkor hamarosan úgyis kiszeretsz belőle, ne aggódj!

U.i.: azok a nők meg, akik képesek leírni, hogy "Minden nő hisztis!", mégis mit akarnak ezzel? Bizonygatni próbálják, hogy igenis normális, hogy idegesítő idióták? Csak szólok, hogy a hiszti kb 3 éves korig normális. Utána az értelmesebbje felfogja, hogy azzal nem old meg semmit, ha az idegeire megy annak, akit állítólag szeret.

2012. nov. 3. 03:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Velem is már volt olyan, hogy nagyon kiakadtam valami tök lényegtelen dolgon csak mert rossz napom volt, alig aludtam, és magamba fojtottam valamit, és valahogy muszáj volt levezetnem, ezért kiakadtam egy baromságon, pedig nem volt szándékomban! Lehet, hogy csak valami problémája van és ki van.
2012. nov. 3. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:

ha felhozza megint hisztikor hogy szakít akkor ijeszd be hogy ha te akarod...stbstb

vagy nemcsak egykis törődésre vágyna és azért hisztizik?:S

2012. nov. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!