Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért hisztizik ennyit a barátnőm?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de ő egyszerűen minden miatt hisztizik.. Tök alaptalan az egész.. Hogy leszarom meg csajozok.. Ilyen dolgokkal jön!! És ilyenkor rögtön szakítani akar..Elegem van ebből soha nem csalnám meg.. De ez amit csinál ez túlzás.. Szerintetek mi lenne a megoldás??2012. nov. 2. 23:00
1/18 BubisBublek860 válasza:
Mert nőből van. Szokj hozzá. :D
2/18 anonim válasza:
Kifogásokat keres hogy szakíthasson veled,ébresztő!
3/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy benned van a hiba? hmm?
5/18 A kérdező kommentje:
Ha szakítani akarna nem kérne bocsánatot egy kis idő elteltével a hisztije miatt sztem.. Meg valahogy érzem hogy szeret ő csak nem tom..
2012. nov. 2. 23:03
6/18 anonim válasza:
akkor lehetne erre érdemben válaszolni,ha leírnád,hogy hogyan reagálsz arra,amikor benyögi a szakítsunk blöff/zsarolás játszmáját.
belemész a játékába,vagyis nyer folyamatosan ellened,ne adj isten esdekelsz?
vagy hűvösen nem veszel róla tudomást,és gyerekként kezeled?
vagy nevetsz az ilyen dolgain?
8/18 A kérdező kommentje:
Tudom, és imerem már hogy ez egy pár óra múlva elmúlik.. De az elején állatira megijedtem.. Szeretem ezt a csajt nem akarom hogy ilyen legyen.. És kène vmi megoldás..
2012. nov. 2. 23:07
9/18 anonim válasza:
Ne lélegezz már ilyen hangosan...
Ha több kettőnél, akkor beszélj vele, hogy ez így nem mehet tovább.
De ezt csak akkor tudod, ha tiszta a lelkiismereted, és ő alaptalanul hisztizett.
10/18 anonim válasza:
szoktasd le a hisztiről! persze mindne nő hisztis,de ez már női szemmel is túlzás! Az elején sz@r lesz a kiscsajnak sokat fog sírni meg kínlódni..de hidd el megéri! Ez lehet a kapcsolat próbája is..legyél férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!