Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy holnap ott aludhassak a barátomnál? (Többi lent)
Nincs mit ez ellen tenni, gyerekszerelem, gyerekszexel. Mivel 15 évesen nem hiszem hogy nagy kurafik.
Egyébként beszéld rá őket, hogy nem zavar senkit, szünet van, szereted stb stb. Legyél már kreatív.
Én sem értek egyet, hogy ilyen fiatalon szexeltek ( az életed szerelmét meg még úgyis újra gondolod pár év múlva ).
A tabletta is káros ilyen korban.
A kérdésre válaszolva: Ne érd el sehogy, teljesen jó a barátod szüleinek a hozzáállása + szokj hozzá, hogy az életben nem minden úgy van ahogy akarjuk.
Köszönöm anyu, h belőlem nem csináltál "felnőtt gyereket"!
Na az ilyenek miatt vagyok hálás anyukámnak, h 15 évesen pórázon tartott és nem engedett ott aludni az akkorinak gondolt "Életem nagy szerelmével"!
Kíváncsi vagyok, h neked eljegyzésig mennyi "Életed nagy szerelmed" lesz... Értesíts majd minket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!