Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzzem meg anyukám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg anyukám, hogy a barátomnál aludhassak?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, több mint féléve van barátom. Eddig nem igazán hozakodtam elő anyukámnak ilyesmivel, mert nemtudom mit szólna ehhez. Félek, ha szóba hoznám, egyből lehurrogna, hogy szó sem lehet róla. Kicsit szigorú e téren, de ismeri a barátomat, normálisnak tartja.

Van egy nővérem, neki ilyesmivel nincs gondja, szóval anya neki megengedi.

Ti mit csinálnátok ha ilyen helyzetbe kerülnétek?:s

19L(a barátom 26éves)

2010. ápr. 8. 22:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

most vagy 13 éves vagy, vagy egy bolond, aki életében nem beszélt az anyjával őszintén.

rég rossz ha itt kérdezed meg.

2010. ápr. 8. 22:25
 2/16 anonim ***** válasza:
39%
én egy különleges alkalommal aludtam nála pl szilveszter azt megengedik és utána már nemis olyan kényes téma
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
aki gyerekként viselkedik, azt gyerekként is kezelik.
 4/16 anonim ***** válasza:
46%

Az én anyám szigorú, 16 vagyok, és első hónapban ott aludtam barátomnál... és nem kérdezni kell, hanem bejelenteni, h "anya ottalszom ...-nál"

oszt szevasz..

2010. ápr. 8. 22:28
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

22:25 ott a pont :)

Ne viccelj már, hogy erre engedélyt kell kérned?!

Én is 19 éves vagyok és bármikor ott aludhatok a barátomnál, akár napokig is.

2010. ápr. 8. 22:28
 6/16 anonim ***** válasza:
54%
szió! Szerintem ülj le anyuddal, mondd el neki őszintén, hogy mostanában sokszor gondolsz rá, hogy mi lenne ha együtt aludnátok, mert már együtt vagytok annyi ideje, és Te sem vagy már kislány. Mindenképp kérdezd meg előtte hogy mit szólna hozzá, zavarná -e. N/20
2010. ápr. 8. 22:29
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
22:29 vagyok. Csak annyit teszek hozzá, hogy nekem is akkor engedték meg először amikor már majdnem 19 voltam!! Sajnos nem minden szülő megértő vagy engedékeny, az én családom sajna konzervatív.. :( Szóval én megértem teljesen... N/20
2010. ápr. 8. 22:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Most nem azért,köszi hogy így páran beszóltatok....Mindenkinél van egy családi háttér, és meg van az is, hogy kinek milyenek a szülei. 19 évesen ne haragudj, amíg a szüleim tartanak el, gondolom tartozom feléjük bizonyos dolgokkal, pl. beszámolok a szabdidőm el töltésével kapcsban. Nem tudom ki hogyan vélekedik erről. Ez nem feltétlenül azt jelenti hogy gyerekesen viselkedem!!!!!!
2010. ápr. 8. 22:34
 9/16 A kérdező kommentje:
22:29: Köszönöm a választ, az én szüleim is konzervatívabbak:)de próbálok majd anyummal beszélni.
2010. ápr. 8. 22:36
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

"tartozom feléjük bizonyos dolgokkal, pl. beszámolok a szabdidőm el töltésével"

Igen, ezt én is így gondolom: beszámolsz. Előre, ha lehet.

Engedélyt nem kell kérni hozzá már 19 évesen.

Azért így 19 évesen már írni is megtanulhatnál.

2010. ápr. 8. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!