Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szeretek egy lányt akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretek egy lányt akivel képtelenség összejönni, akkor hagyjam, és jöjjek össze mással?

Figyelt kérdés

Van egy egyetemi évfolyamtársam, egy lány, akiért teljesen oda vagyok. Tavaly kezdődött az egész, amikor megkért, hogy segítsek neki valamiben...Nagyon jóba lettünk, én nagyon megkedveltem, és egy idő után, azt vettem észre, h belé is szerettem. Csak hát itt jött a gond. Mert nagyon nagyon zárkózott lányról van szó. Sokszor zavarban volt a jelenlétemben, vagy ha a barátnői ott voltak, egész másképp viselkedett, meg se mukkant. Vagy ha elhívtam valahova, tök zavarba lett, és nem mondott semmit, csak kitért, ha ajándékot adtam neki, tiszta vörös lett. És csak faggatott, hde miért(?) Mintha nem lett volna egyértelmű. Vagy buliban amikor meglátott inkább csak a barátnőivel táncolt, nem mert odajönni hozzám. Mintha egész végig valami félelem lett volna benne, h mi van ha többiek ezt gondolják, v azt.

Aztán ebbe belefáradtam, elkezdtem másokkal kavarni[szerencsére jól nézek ki,azzal nincs gond],de nem volt az igazi egyik sem.

Így végül most megint úgy ahogy összehaverkodtam vele, de én ezt már mégegyszer nem fogom végigcsinálni. Szeretem a kihívásokat, de ez még nekem is túlzás. Neten még úgy ahogy elbeszélgetünk, de személyesen...Nem csak ő van zavarban, hanem én is, pedig én mindig magabiztos szoktam lenni, de ő annyira ? nekem, h még engem is elbizonytalanít.

Na de most közben megismerkedtem egy másik lánnyal, aki nagyon tetszik, sokkal jobban mit az eddigiek, akikkel kavartam, és ő összejönne velem. Kérdés, h mit kéne tennem. Magabiztos határozott létemre totál elbizonytalanodtam...

2012. okt. 31. 10:35
 1/3 okoska31 ***** válasza:

nekem inkább úgy tűnik, hogy lavírozol a két csaj között, és nem tudsz dönteni. a múltban is ez lehetett a baj.

a csaj, akiről írsz nem félénk, hanem nem biztos abban, hogyha igent mond neked, akkor megelégszel vele a látottak alapján - fájdalmat meg nem akar generálni.

válassz apám, és utána a választott lányért küzdj. És legyél egyértelműbb, amikor elhívod valahová, vagy ajándékot adsz neki.

Ja, és a ráadás: az, hogy jól nézel ki - nem a Te döntéseden múlik. azzal, hogy úgy fogalmazol, hogy belefáradtál a küzdelembe a lányért, pont azt erősíted benne, hogy neked végül is mindegy, hogy összejössz-e vele, vagy nem - mert úgyis jól nézel ki. Így inkább azzal kezd, hogy megvizsgálod magad - tényleg szerelmes vagy a lányba, vagy csak az vonz, hogy eddig nem tudtad hanyatt dönteni....

2012. okt. 31. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát figyelj az első lány olyan akinek a bizalmába kell férkőznöd ha akarsz is valamit te tudod mennyire szeretnéd őt. Ha annyit nem ér meg neked akkor a másodikat válaszd.
2012. okt. 31. 10:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Én csak onnan veszem, h belé szerettem, h minden más lányban őt láttam, akikkel azóta kavartam. És végül egyik sem volt jó.
2012. okt. 31. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!