Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én vagyok itt az egyedüli aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok itt az egyedüli aki még nem járt senkivel 16 éves korára?

Figyelt kérdés
Eddig barátnőmnek meg nekem sem volt kapcsolatunk, és így kicsit jobb volt hogy nem vagyok egyedül, de úgy tűnik már neki is kezd alakulni valami egy fiúval, nálam viszont még mindig semmi. Ez egy kicsit rossz érzés :/ Csak én vagyok így ezzel ? :(

2012. okt. 15. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok mint te
2012. okt. 16. 03:57
 12/16 anonim ***** válasza:

16 és semmi :(..pedig azért nemvagyok szerintem ronda

16f

2012. okt. 16. 18:21
 13/16 anonim ***** válasza:

ez azert van mert akarmit mondasz,valószínűleg nem vagy kész érzelmileg egy kapcsolatra.

Es bevallom, en se.. 16l

2012. okt. 16. 22:28
 14/16 anonim válasza:
nekemse volt meg kapcsolatom csak kavargatas am igazatok van mindig a kulso meg hogy lefekugy velem meg stb de az atlagos sracok elvannak felejtve meg hogy facen 200 likeoljak be a kepedet akkor mar fasza vagy nem? ezek kellenek a mai lanyoknak? mar bocsanat de esz nincs
2012. okt. 18. 21:53
 15/16 A kérdező kommentje:
én nekem nem azért nincs barátom mert válogatós vagyok.. hát még ha ez lenne a baj :/
2012. okt. 18. 23:58
 16/16 anonim válasza:
hát sajnos énis ebben a hehzetben vagyok
2012. okt. 19. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!