Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok itt az egyedüli aki még nem járt senkivel 16 éves korára?
17 éves koromig csak alkalmi kalandjaim voltak
21F
Nem. Nekem most sem volt még barátom, csak kavarások. Ahhoz képest, hogy hosszútávra tervezek, sosem úgy alakul.
21/N
Nyugi, nem vagy egyedül. Nekem sem volt még barátnőm, pedig idősebb is vagyok picit mint Te.
../f
Ne válogassa, örülj minden egyes fiúnak, aki bepróbálkozik és ne a külsejét nézd, hanem ismerd meg őket. Ezt tanácsolom, de nyílván úgysem fogod megfogadni, ahogy a mai lányokat ismerem. MInden a külsőségekről és a vagyonról szól.
Ezért vagyok én is egyedül 23 évesen. :)
Randiztam olyan lánnyal, akivel összeillettünk, neki mégis fontosabb volt a vagyon és a srác külseje. Ennyit erről, én ezek után nem hiszek a mesékben, hogy vannak még olyan lányok, akik bele tudnának szeretni egy átlagos, egyszerű, de nagy szívű srácba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!