Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én vagyok itt az egyedüli aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok itt az egyedüli aki még nem járt senkivel 16 éves korára?

Figyelt kérdés
Eddig barátnőmnek meg nekem sem volt kapcsolatunk, és így kicsit jobb volt hogy nem vagyok egyedül, de úgy tűnik már neki is kezd alakulni valami egy fiúval, nálam viszont még mindig semmi. Ez egy kicsit rossz érzés :/ Csak én vagyok így ezzel ? :(

2012. okt. 15. 22:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van még rengeteg.Sőt vannak itt huszon évesek is
2012. okt. 15. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:

17 éves koromig csak alkalmi kalandjaim voltak

21F

2012. okt. 15. 22:19
 3/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Nem. Nekem most sem volt még barátom, csak kavarások. Ahhoz képest, hogy hosszútávra tervezek, sosem úgy alakul.

21/N

2012. okt. 15. 22:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd a szerelmet, jön az magától. De ha gondolod írhatsz privit. ;) 15/f
2012. okt. 15. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem vagy egyedül. Nekem sem volt még barátnőm, pedig idősebb is vagyok picit mint Te.

../f

2012. okt. 15. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
nekem se vt..vhogy nem akar jönni:/
2012. okt. 15. 22:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez nem gáz.Szóval ne izgulj ezen,sőt jobb,hogy nem egy olyan lány vagy aki minden nap mással fekszik össze és sajnos ez a mai fiatal lányoknál nagyon ritka.
2012. okt. 15. 22:28
 8/16 anonim ***** válasza:
Ne érts félre, nem tudom hogy nézel ki, de sokszor függ a kinézettől. De vannak kivételek, egy évfolyamtársam 21éves modell létére sohasem volt csávója.
2012. okt. 15. 22:29
 9/16 anonim ***** válasza:
49%

Ne válogassa, örülj minden egyes fiúnak, aki bepróbálkozik és ne a külsejét nézd, hanem ismerd meg őket. Ezt tanácsolom, de nyílván úgysem fogod megfogadni, ahogy a mai lányokat ismerem. MInden a külsőségekről és a vagyonról szól.

Ezért vagyok én is egyedül 23 évesen. :)

Randiztam olyan lánnyal, akivel összeillettünk, neki mégis fontosabb volt a vagyon és a srác külseje. Ennyit erről, én ezek után nem hiszek a mesékben, hogy vannak még olyan lányok, akik bele tudnának szeretni egy átlagos, egyszerű, de nagy szívű srácba.

2012. okt. 15. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
19 vagyok, sosem volt még barátnőm. most jobb?
2012. okt. 16. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!