Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül nekem senkivel sem?
Eléggé vicces már, ami velem történik. Megismerkedtem egy sráccal (én tettem meg az első lépést felé), és nagyon jól el voltunk. Már hiányzott sokszor és talán kezdtem megszeretni. Erre bejelentette, hogy állást kapott Angliába, szóval ő elköltözik. Aztán megismerkedtem egy másikkal, bár még nem voltunk annyira jóba mint az előzővel, amikor kiderült, hogy már évek óta barátnője van. Pedig kérdeztem, és azt mondta, hogy nincs senkije, aztán másoktól kellett megtudnom, hogy mégis. Természetesen megszakítottam vele a kapcsolatot.
Aztán most egy buliban akartam ismerkedni, volt ott egy srác, aki nagyon megtetszett.. Ittam pár italt, táncoltam a barátnőmmel, aztán összeszedve minden bátorságomat elindultam felé, de közben odalépett egy másik srác és elkezdtek smárolni.
Már régóta nincs senkim...Nem tudom már, hogy lehetek ilyen szerencsétlen...
22L
Nem szerencsétlenség ez, csak "érdekesen" tudsz választani. Esetleg nézz körül az ismerőseid között, ha valakit régebb óta ismersz kisebb az esély, hogy csalódni fogsz, mert vár vannak ismereteid az alanyról..
De ahány srác sírt mostanában ezen az oldalon, hogy nincs senkijük biztosan lenne számodra választék közülük. :D
25F
Nem melegbuliba voltam, de mégis ez történt. Egyébként nem hiszem, hogy annyira ronda lennék, szerintem az átlag kategóriába azért benne vagyok. Azzal nincs is baj, azért tetszek pár fiúnak, csak hát nem igazán jön össze semmi komolyabb. A 3 eseten kívül volt még egy pár, ami nem jött össze valami miatt.
Nem csak testi kapcsolatot akarok, hanem komolyabbat, de tényleg mindig rossz fiút választok...
Na mindegy köszi a válaszokat, előbb-utóbb csak megtalálom akit keresek.
Soha ne add fel!
Mert akkor jobb ha kolostorba mész.
Rosszakat fogtál ki ennyi! De ha most ezt abbahagynád mármint az ismerkedést akkor Murphy törvénye szerint tuti a következő pasi akit megláttál, "de áá nem ez is csak olyan" tuti ő lett volna a befutó...
ÉN azt mondom ismerkedj ugyanígy tovább, csak ne képzeld el előre a dolgokat, előbb ismerd meg azután szeresd meg!
Leülsz vele beszélgetni annyit megér...aztán ha nem akkor nem.....
Akinek megengeded h veled legyen azt meg kell ismerned..
Hát én is hasonló szituban vagyok az utóbbi időben. Nálam az egyik lelépett szó nélkül, a másiknak barátnője volt, egy másiknál meg talán én rontottam el mindent. És persze ahogy lenni szokott, aki meg utánam érdeklődik, azzal én nem szeretnék komolyabbat, nem azonos állásponton vagyunk a kapcsolat típusát illetően, vagy ha mégis, akkor meg előre félek, hogy már megint mi fog következni.
Szóval ez tényleg már-már vicces, de tovább kell próbálkozni, egyszer csak véget ér ez a sorozat. Legalábbis remélem...
23/L
az utolsó szitu elég "meleg" lehetett, kábé mint valami amerikai tinivígjáték :D
vigasztaljon az, hogy nem vagy egyedül, elég sok embernek nincs szerencséje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!