Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire nehéz, vagy én ragozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz, vagy én ragozom túl?

Figyelt kérdés

Régen csunyanak láttam magam, mostanra a hajamon változtattam, és azt mondom nem is olyan rossz ahogy kinezek.

Viszont a nőknél Meg mindig nem vagyok Kepes kezdeményezni, rájöttem h a külsőt kb kukába dobhatom ha a belső egy 0.

Valahogy belül olyan üres vagyok, állítólag jól fogalmazok, meg érthetően beszélek, csak épp ezt a nők elott nem tudom kihozni magamból. De ez olyannyira van, hogy meg beszélni sem nagyon tudok mirol. Barátokkal amugy feloldott vagyok, beszélni is tudok.

2012. okt. 14. 07:33
 1/8 anonim ***** válasza:
A magunkfajtának ez ilyen nehéz, igen. Akik szociálisabbak, azoknak meg ösztönösen megy. Ez emberfüggő. Engem pl. eleve így neveltek, ami csak rátett egy lapáttal...
2012. okt. 14. 07:36
 2/8 anonim ***** válasza:
ne felj. csupan nem toltottel eleg idot lanyok tarsasagaban. bizz a sajat szeretetedben es ertelmedben! probald meg kiismerni mi zajlik egy lanyban es amint lassan megerted a noket a felelmeid is elmulnak mivel tudni fogod mi az a viselkedes amire vagynak es kepes leszel helyesen lereagalni a helyzeteket. es akkor majd vonzodnak hozzad.
2012. okt. 14. 08:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is, és 24 múltam. Csúnya nem vagyok, csak nem tudok rendesen kezdeményezni a nőknél. Igazából nem is próbálok előrébb lépni, amikor esély adódna rá. Talán ez komoly gond lenne részemről?
2012. okt. 14. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
És a csúnya fiúk azt hiszik előrébb lennének ha jobban néznek ki... Attól meg ugyanúgy toketlenek lennének, én rájöttem h a külső édes kevés...
2012. okt. 14. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Bizony, sokkal nagyobb hátrányban van az, aki a beszédével képtelen vonzalmat kelteni a nőkben.
2012. okt. 14. 14:05
 6/8 anonim válasza:
A lényeg az hogy állj pozitivan a dolgokhoz biztos érezted már magad magabiztosan, csak annyit kell tenned hogy tükör elé állsz és elképzelet magad olyan magabiztosnak amilyenek csak tudod, probáld az emlékekeidből felidézni a magabiztos érzést. Minél többször képzeled magad el annál inkább rögzül a tudatalattidban és lassan így fogsz viselkedni annélkül hogy észre vennéd. Mindig merits erőt kisebb sikereidből, mert attól még inkább magabiztos leszel.
2012. okt. 16. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:

"És a csúnya fiúk azt hiszik előrébb lennének ha jobban néznek ki... Attól meg ugyanúgy toketlenek lennének, én rájöttem h a külső édes kevés..."

Én is jol nézek ki és mégse volt még senkim.Szerintem is hogy ha nincs valamennyire jo beszélőkéd lehetsz kb akármilyen szép nem lesz nőd.(olyat akit szeretnél)

2012. okt. 20. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elõbb járd ki az általános isikét, aztán próbáld ne úgy becserkészni a csajokat, mint ahogy irodalom órán, mert az tiszta gáz!!!!!!
2012. okt. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!