Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz párra találni egy fiatal férfinak?
Több munkahelyen is dolgozom, tanulok, a kilátástalanságban is van célom.
25 évesen biztonsági őrként dolgozom még nincsen diplomám, szobát tudok csak fenntartani mert egy lakásra rámenne szinte az egész fizetésem, nem tudnék még ennyit sem spórolni, szüleim felém való segítsége 0 Ezek miatt úgy érzem hogy le vagyok nézve, legalábbis nem "vagyok vonzó".
Nem akar tőlem senki semmit legalábbis akiknél eddig próbálkoztam ha más nem idővel leépítettek.
A korombeli lányok de még az alattam lévők nagy része is már rég kapcsolatban van.
Rossz gyerekorom volt apám zsarnoksága miatt,általános iskola alatt és még utána sem volt igazán ismeretségi köröm, szociális életem
Még soha nem volt kapcsolatom leszámítva két kapcsolatkezdeményt, végül ők is leépítettek, mást választottak, (tőlem előnyösebb férfit).
Testi kapcsolatom sem volt leszámítva némi flörtölést, ez is elbizonytalanít.
Az önbizalmam tehát nagyon gyenge lábakon áll.
Nem tudom hova tovább de ahogy telnek az évek a próbálkozásaim elutasításra találnak.
Tudom hogy nem vagyok túl jóképű, és túl jó férfi, de
a magam részéről egy egyszerű aranyos kedves lány párja szeretnék lenni, és boldoggá tenni közös jövőt tervezni, de ez valahogy egyre lehetetlenebbnek tűnik.
Negatívvá és depresszióssá váltam igaz ezt próbálom elleplezni.
Sajnos nem tudom mi a megoldás.
Manapság nehezebb párt találni egy fiatal férfinak, mint egy fiatal nőnek. Amiket leírsz, azokban egyedül az anyagi helyzetedet nem látom hátránynak.
Rengeteg hasonló anyagi helyzettel rendelkező fiatal férfit ismerek, akik már kapcsolatban vannak. (Bár itt fogják neked nyomni a hülyeségeket, hogy minden nőt a pénz érdekel, de az élet nem ezt igazolja).
Sokkal nagyobb hátrány lehet a nyitottság, spontaneitás hiánya. Ha a szociális kapcsolataid rosszak voltak, annak sok idő és munka kell, hogy normálisan tudj közeledni. Ezek észrevétlen gátak, melyeket fokozatosan tudsz lebontani: járj társaságba, szerezz barátokat.
A kapcsolatok főleg előzetes ismeretség alapján születnek. Ritka, hogy ha odamész valakihez, abból nagy szerelem lesz.
Igazad van ez lenne a megoldás de a közös téma általában kimerül a hajógyári-sziget diszkóba járkálással, és vedeléssel.
Annak ellenére lehet ez marad az egyetlen alternatíva.
Olvasgattam Mex delux pua- és Nikolas Viktor oldalit írásait nem tudom hogy segítene e.
Felejtsd el őket. Mindig az adott lányt próbáld megismerni. A nyitottságot veszik el tőled és végleg önmagadba zárnak. Utána mindennel a "szentséges PUA-t" akarod majd igazolni, mindenben azt látod.
Itt az oldalon sokan jártak így.
Mellesleg, nincs időm kifejteni, de sok baromságot hordanak össze a nőkről.
Az én egyik barátnőm már kapásból hajtja el akiről megtudja hogy helyesli a tanaikat. Állítólag az olyannal képtelenség jól kijönni.
"Igazad van ez lenne a megoldás de a közös téma általában kimerül a hajógyári-sziget diszkóba járkálással, és vedeléssel."
Mert felületesek a beszélgetések (még). Te más vagy, nem csináltad azokat a dolgokat, amiket ők. Gondolom, mivel sokat voltál egyedül, más az érdeklődési köröd is. Talán felszínesnek látod őket. Ők meg talán unalmasnak téged. Kell a mélyebb ismeret, hogy átfedések lehessenek köztetek.
Igen pont ez volt nekem is az érzésem,a magas fokú mesterkéltség...ezért nem keresztem fel eddig őket, érdemben.
Egyedül a szociális "baráti kör építő része" ami talán segít a delikvensen..
Igyekszek spirituálisan élni.
Hiszek sok olyan dologban amibe nem vagyok 100%ig biztos.
de a spiritualitás igazi lényege nem is az aranykorvárás vagy az összeesküvés elméletek elemzése bizonygatása.
(még akkor sem ha egy jó része igaz)
Ilyen érdeklődésű barátaim vannak de tőlem idősebbek és távol laknak tőlem időnként találkozok velük
Hanem józan szeretetteljes és egészséges élet.
Én is hasonló cipőben járok, bár én lány vagyok. A gyermekkorom nekem is nagyon nehéz volt (de ez már megoldódott), és ez sajnos hattásal van rám még mostanság is, nem vagyok valami bőbeszédű, csak 1-2 személy van, akit barátomnak nevezhetek és eddig csak egy kapcsolatom volt, ott is folyton terrorizált az illető, mégnem egy lelki roncs lett belőlem. Szerencsére már vége.
Normálisnak tűnsz, ne magadat hibáztasd, nem kell marcangolnod magad, mert így még csak nehezebb lesz a dolgod. Sajnos a mai világban egyesek tényleg képesek eldobni valakit, egy másik, előnyösebb személyért (akár anyagilag, akár testileg, stb..), lehet te is pont ilyeneket fogtál ki. De nem kell elkeserded emiatt, lépj tovább, ismerkedj még... Szorítok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!