Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg férfi vagyok. Hogyan jelezzem az utcán egy másik férfinak, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Sokszor nehéz eldönteni, hogy a velem szembejövők közül ki a sorstárs és ki nem. Honnan láthatom, hogy a másik srác "szintén zenész"? Hogyan jelezzem neki, hogy tetszik? Pl. egy halk megjegyzés a formás fenekéről még elmegy?2009. márc. 19. 21:51
1/10 anonim válasza:
Ajaj szrintem a fenekére azért ne tegyél megjegyzéseket,mert ha "melléfogsz",olyan balost kaphastz valami primitiv fasztol,hogy a fal adja a másikat.. Szemezés,mosolygás,ebből ugy is kiderül ,hogy ő is muzsikál e,ha viszonozza akkor egyértelmüen igen.Sajnos jobb tippet nem tudok adni
3/10 anonim válasza:
Gondolom van eppen eleg meleg oldal is itt a neten. Biztosan van erre is pontosan valasz ott, mi a jelzes a melegek kozott.
Inkabb ott kutakodj, es kerdezd a meleg tarsaidat meg. Sok sikert!
4/10 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, de szerintem ne ismerkedj az utcán, főleg ne a fenekéről tegyél megjegyzést ha nem akarod hogy jól megverjenek egyszer. Vannak erre kitalált szórakozóhelyek, ha az nem bejövős akkor vannak parkok pesten ahol elég sok meleg srác előfordul, vagy neten ismerkedhetsz, aztán tali, de utcán ne. Ugysem lehet ránézésre megmondani valakiről hogy meleg vagy sem. Persze van néhány kivétel:D
5/10 anonim válasza:
Nem tudom,sportoló voltam sokáig de nagyon rosszul esett mikor ilyen dolgok értek.
6/10 anonim válasza:
szerintem nyílt utcán ne próbálkozz be idegen hapsiknál...vannak kifejezetten ilyen helyek főleg nagyobb városokban ha falun laksz szívás!!!!
7/10 anonim válasza:
Ésszel, mert könnyen olyan zakót kaphatsz, hogy öröm lesz nézni. Aztán még téged visznek be a sittre egy teljes testüreg vizsgálatra.
8/10 anonim válasza:
Ha ti melegek vagytok, akkor én mi vagyok?
9/10 anonim válasza:
Nem, nem tegyel szexista megjegyzeseket meg halkan sem! Az en meleg barataim rogton felismerik a melegeket az utcan, de ha te maskent vagy ezzel,akkor ne probalkozz ott, mert lehet,h nem lesz kellemes tapasztalat :S. En a helyedben olyan helyre mennek ismerkedni,ahol biztosra mehetek, mondjuk egy meleg barba, vagy meleg kavezoba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!