Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz párra találni egy fiatal férfinak?
Több munkahelyen is dolgozom, tanulok, a kilátástalanságban is van célom.
25 évesen biztonsági őrként dolgozom még nincsen diplomám, szobát tudok csak fenntartani mert egy lakásra rámenne szinte az egész fizetésem, nem tudnék még ennyit sem spórolni, szüleim felém való segítsége 0 Ezek miatt úgy érzem hogy le vagyok nézve, legalábbis nem "vagyok vonzó".
Nem akar tőlem senki semmit legalábbis akiknél eddig próbálkoztam ha más nem idővel leépítettek.
A korombeli lányok de még az alattam lévők nagy része is már rég kapcsolatban van.
Rossz gyerekorom volt apám zsarnoksága miatt,általános iskola alatt és még utána sem volt igazán ismeretségi köröm, szociális életem
Még soha nem volt kapcsolatom leszámítva két kapcsolatkezdeményt, végül ők is leépítettek, mást választottak, (tőlem előnyösebb férfit).
Testi kapcsolatom sem volt leszámítva némi flörtölést, ez is elbizonytalanít.
Az önbizalmam tehát nagyon gyenge lábakon áll.
Nem tudom hova tovább de ahogy telnek az évek a próbálkozásaim elutasításra találnak.
Tudom hogy nem vagyok túl jóképű, és túl jó férfi, de
a magam részéről egy egyszerű aranyos kedves lány párja szeretnék lenni, és boldoggá tenni közös jövőt tervezni, de ez valahogy egyre lehetetlenebbnek tűnik.
Negatívvá és depresszióssá váltam igaz ezt próbálom elleplezni.
Sajnos nem tudom mi a megoldás.
Kedves Evelynxx!
Nekem is normálisnak tűnsz, neked sem lehetett/lehet könnyű.
Köszönöm a biztatásod, talán érdemes lenne beszélgetnünk egymással bővebben is
Igen igazad van a kulturális rendezvényeken is voltak próbálkozásaim egyszerű aranyos lányoknál, sajnos barátja volt azoknak akikkel próbálkoztam
Tudnál nekem név szerint is könyvtárat javasolni vagy megteszi a hozzám közel eső Szabó Ervin is a Bécsi úton?
nekem is nehéz párra találni, de én lány vagyok
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!