Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek rólam?
Elvileg az egyetlen jó tulajdonságom,h piszkosul jóképű vagyok.*.* De ehhez elég nehéz természet párosul,úgyhogy tessék megkapaszkodni kedves lányok.;)
Elég zárkózott de határozott személyiség. Egyesek szerint flegma,kívülálló,magányos farkas. Bevallom,nem szeretem a hétköznapok rutinját,így rengeteget lógok a suliból,inkább kalandozom,külföldre utazgatok,ilyesmik. Nincs túl sok barátom,de akik a barátaim,értük bármire képes vagyok. Haverságot ,felszínes kapcsolatokat nem gyártok fölöslegesen,nem akarok ilyen hű de jófejnek látszani,vállalom önmagam. Keresem a helyem a világban,de egyenlőre nem találom. Lányok terén sokak tetszenek,meg sok kalandom volt már,de komoly kapcsolatot csak azzal kezdeményeznék,akibe tényleg szerelmes vagyok,mert sztem hülyeség csak divatból "járni". Nem szeretem az ilyen kamu kapcsolatokat. A bökkenő csak annyi,h még sosem voltam szerelmes.
Most már engem is érdekelne ez a piszkosul jóképű pasas.
Tegyél már ki egy képet....
Majd mi eldöntjük, tényleg olyan jóképű vagy-e..
Na, tényleg! olyan régen láttam jóképű pasit !!
Én pasi vagyok, és pasiként vettem észre néhány dolgot... Keresed a helyed a világban? Az tuti, Tesó. Szerintem önmagad is keresed - azt, hogy milyen is vagy valójában. Kifejtem:
"Elég zárkózott de határozott személyiség. Egyesek szerint flegma,kívülálló,magányos farkas. (...) A gondolkodásom alapvetően tényleg gyermeki,néha nagyon naiv tudok lenni,meg mindenféle apró baromságnak is úgy tudok örülni mint egy csecsemő. Bár már elmúltam 18 mégis egyfajta gyermeki naivsággal csodálkozom rá a világra. (...) nagyon labilis vagyok,a hangulatom ugyan az egekben jár,de néha előfordul,h egyik pillanatról a másikra lezúdulok a mélybe. Vidám szétszórt és meggondolatlan természetem miatt..." Egyik állításod üti a másikat. Nem vagyok pszichológus (bár tanultam), csak így elgondolkodtam a leírtakon. Egy embernek sok jellemvonása lehet, de ha túl sok ellentétes vagy nehezen összeférhető van, akkor vagy kamuzik, vagy tényleg nehezen lesz szerelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!