Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mi a véleményetek rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Elvileg az egyetlen jó tulajdonságom,h piszkosul jóképű vagyok.*.* De ehhez elég nehéz természet párosul,úgyhogy tessék megkapaszkodni kedves lányok.;)

Elég zárkózott de határozott személyiség. Egyesek szerint flegma,kívülálló,magányos farkas. Bevallom,nem szeretem a hétköznapok rutinját,így rengeteget lógok a suliból,inkább kalandozom,külföldre utazgatok,ilyesmik. Nincs túl sok barátom,de akik a barátaim,értük bármire képes vagyok. Haverságot ,felszínes kapcsolatokat nem gyártok fölöslegesen,nem akarok ilyen hű de jófejnek látszani,vállalom önmagam. Keresem a helyem a világban,de egyenlőre nem találom. Lányok terén sokak tetszenek,meg sok kalandom volt már,de komoly kapcsolatot csak azzal kezdeményeznék,akibe tényleg szerelmes vagyok,mert sztem hülyeség csak divatból "járni". Nem szeretem az ilyen kamu kapcsolatokat. A bökkenő csak annyi,h még sosem voltam szerelmes.

2012. okt. 12. 22:51
1 2 3
 1/26 A.Romanov ***** válasza:
87%
Most tapsolni kéne?...
2012. okt. 12. 22:52
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
jajdecukivagymindennőrádvágyikkabbeafaszom
2012. okt. 12. 22:54
 3/26 A kérdező kommentje:
Ha ez megnyugtat a fiú ismerőseim 90%a úgy utál mint a szrt,nem vagyok valami jó 'haver'.
2012. okt. 12. 22:58
 4/26 anonim ***** válasza:
Ajjaj..kicsit nagy az egó.
2012. okt. 12. 22:59
 5/26 anonim ***** válasza:
88%

Ez nagyon homokosan hangzik....

De ilyen nyálas, uncsi szöveggel, beképzeltséggel, mit tőlünk kérdezgetsz. vagy hencegsz.(?)

Férfi vagy, ilyen tökéletes ráadásul, indulj vadászni, ne a gépet nyomkodd...

Igazi fent leirt férfit már vinné a farka..

2012. okt. 12. 23:01
 6/26 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre. Ennyi az egész,nem hencegek,miért tenném,ezek nem jó tulajdonságok.
2012. okt. 12. 23:04
 7/26 anonim válasza:
Éretlen kisfiú
2012. okt. 12. 23:08
 8/26 anonim ***** válasza:

Hát ez mind szép és jó,de most mit csináljunk?Van még egy embertársunk,akinek túl nagy az egója,és mielőtt még elkezdenétek rinyálni,hogy csak azért mondom,mert biztos fiú vagyok és irigykedem,hát sajnálom,de lány vagyok és bizony nagyon sokat kellene azért dolgoznod,hogy engem megkapj,hiába a jó külső,de már elrontottad az egészet a "piszkosul jóképű"dumával,ha te most itt azt hiszed,hogy mindenki érted fog rajongni akkor tévedsz,mert az lehet,hogy fog neked pár tini liba irogatni,de igy soha nem is lesz komoly kapcsolatod.Bár tudod,már valamikor én szégyenlem magam azért mert a hozzám hasonló lányok mind hülye libák,akik bedőlnek az ilyenekenek mint te...

Ez voltam én,jó éjt mindenkinek!

2012. okt. 12. 23:08
 9/26 A kérdező kommentje:

Érzelmes típus vagyok,ez igaz,de attól még nem vok bu*i!!

Az meg h csak kalandjaim voltak,hát azért van mert nem találtam me az igazit,mással meg nem megyek be kapcsolatba,minek hülyítsük egymást. De a szex,az egy kölcsönösen előnyös dolog.

2012. okt. 12. 23:10
 10/26 A kérdező kommentje:
Jóvan na ,akkor nem vagyok "piszkosul jóképű"...csak tisztán.:P
2012. okt. 12. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!