Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Elvileg az egyetlen jó tulajdonságom,h piszkosul jóképű vagyok.*.* De ehhez elég nehéz természet párosul,úgyhogy tessék megkapaszkodni kedves lányok.;)
Elég zárkózott de határozott személyiség. Egyesek szerint flegma,kívülálló,magányos farkas. Bevallom,nem szeretem a hétköznapok rutinját,így rengeteget lógok a suliból,inkább kalandozom,külföldre utazgatok,ilyesmik. Nincs túl sok barátom,de akik a barátaim,értük bármire képes vagyok. Haverságot ,felszínes kapcsolatokat nem gyártok fölöslegesen,nem akarok ilyen hű de jófejnek látszani,vállalom önmagam. Keresem a helyem a világban,de egyenlőre nem találom. Lányok terén sokak tetszenek,meg sok kalandom volt már,de komoly kapcsolatot csak azzal kezdeményeznék,akibe tényleg szerelmes vagyok,mert sztem hülyeség csak divatból "járni". Nem szeretem az ilyen kamu kapcsolatokat. A bökkenő csak annyi,h még sosem voltam szerelmes.
Ilyen szöveggel hamar nem találsz csak tényleg tini libát.
Piszkosul jóképű vagy..ilyet nem mondunk magunkról.
Még ha zizzent álmunkban így gondoljuk is...
Gyerek vagy te még. menj aludni...
Fogat mostál?? Na azé..
2012. okt. 12. 23:16
13/26 anonim válasza:
Ha ,kicsit én is iLyen vagyok csak nőben.Annyit mondanék,csajozz és majd elkap a szerelem is.
2012. okt. 12. 23:23
14/26 anonim válasza:
Na én vagyok a 8. és 11. válaszoló és még annyit hozzátennék,hogy képzeld én meg piszkosul jólnézek ki,de tudod szart sem ér,mivel igy csak olyakat fogsz találni akik csak a külsődért vannak veled,mert a leirás alapján a belsőd nem valami jó,bár nem itélkezem,mert nem ismerlek igazán,de változtass azon,hogy a külsőt helyezed előtérbe,mert igy nem leszel boldog...
2012. okt. 12. 23:25
15/26 A kérdező kommentje:
A fejem lágya sose fog benőni,a barátaim szerint így vagyok jó ahogy. A gondolkodásom alapvetően tényleg gyermeki,néha nagyon naiv tudok lenni,meg mindenféle apró baromságnak is úgy tudok örülni mint egy csecsemő. Bár már elmúltam 18 mégis egyfajta gyermeki naivsággal csodálkozom rá a világra. *.*
2012. okt. 12. 23:26
16/26 anonim válasza:
Talán azért,mert még nem történt veled semmi olyan,amiért elkellene komolyan gondolkoznod az életről...
2012. okt. 12. 23:30
17/26 A kérdező kommentje:
Nem,nem történt. Nekem az élet csupa kaland és lehetőség tömkelege,és minden apró élvezetnek is úgy tudok örülni benne. Lelkesedésem határtalan. Nekem az élet egy játék,általában jól érzem magam,de nagyon labilis vagyok,a hangulatom ugyan az egekben jár,de néha előfordul,h egyik pillanatról a másikra lezúdulok a mélybe. Vidám szétszórt és meggondolatlan természetem miatt sokszor kerülök bajba.
2012. okt. 12. 23:38
18/26 anonim válasza:
Chh...akárhogy is próbálod leirni,hogy neked milyen jó,de a világ minden pénzéért sem cserélnék veled helyet....talán azért,mert még sosem voltál szerelmes...
2012. okt. 12. 23:44
19/26 anonim válasza:
Ha annyira jóképűnek tartod magad,feldobhattál volna egy fotót,lássuk mire ekkora nagy az egod kedves :))
2012. okt. 13. 01:13
20/26 anonim válasza:
ha a dugás helyett több időt szentelnél az ismerkedésre talán még szerelem is kialakulhatna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!