Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit adjak neki?
Szóval. Nemsokára 1 éve vagyok együtt a barátommal.
Nagyon szeretem és nemtudom hogy mit adjak neki ez alkalomból. Tudnátok ötleteket adni? :) Köszi előre is.
(Ha lehet csak értelmes választ adjatok!)
13/l
ha 1 mód van rá ne a szüzességed :D
hát van 1 enyhe generációs szakadék köztünk úgy h nem tudok túl okosat mondani [az első megállapítás okán nem játszik h 1 szál masnival a nyakadon várod otthon :D]
vmi emléktárgyat fémdobozos bonbon pl v vmi kajától független dolgot. 3-4 év múlva majd tudok értelmes ötleteket adni :P
köszi a válaszokat :)
amúgy meg én nem vagyok úgymond "ribi" aki aki 1 hét járás után ágyba megy valakivel.
Jaj, de aranyos:)))
Szerintem aranyos dolog lenne az is, ha nem ilyen plüssmaci stb dologra gondolsz, hogy egy pólóra rányomtatsz egy közös képet és azt adod neki:)) vagy bármit, amin közös kép van :D nekem pl a tolltartómra is rá van varrva :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!