Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatfüggőség?
19 éves vagyok így ez elég nevetségesen hangzik, de valami nem stimmel az tuti.
Volt egy 2 éves kapcsolatom, ennek most augusztusban lett vége. Erre rá két héttel összejöttem egy sráccal, ennek tegnap lett vége. 1 hónapig tartott, de semmi különös nem volt sajnos.
Viszont már most egyedül érzem magam és keresem a lehetőséget és a helyes fiúkat!
Mit tegyek? Nagyon rég voltam már egyedül és félek tőle! Magányosnak érzem magam és szeretném, hogy valaki szeressen:(
10# az én írásomra reagáltál, a reakcióddal egyetértek.
Ha a saját döntése miatt egyedül van egy kicsit, az oké.
13:18
Igen, a te válaszodra írtam.
Egy párkapcsolat után jót tesz egy kis szünet. A gyászévet sem véletlenül találták ki. A szakítás is gyász egy kicsit. De ha nem is fájt annyira, akkor sem baj, ha elrendezed a dolgaidat.
A te eseted azért is más, mert ha jól sejtem, nem jártál senkivel a közelmúltban.
mert szarul csinálod :) engem 4 év után hagytak el, én 15 évesen voltam utoljára szingli akkor. hát jól fejbevágott hirtelen, hogy nem volt kihez menni. ismerkedj (bárkivel, ne kapcsot akarj), barátkozz, keress fel régi ismerősöket, új hobbi stb. szépítkezz, fesd át a szobád, rajzolj, vegyél kisállatot, tanulj nyelvet, járj programokra, sportolni .. egy idő után bele se tudsz majd gondolni, hogy valaki mellett elkötelezd magad, veszíts a szabadságodból stb. aztán majd csak olyannal fogsz összejönni, akire szerinted megéri rászánni azt az időt, amit normálisan magadra szántál vna. és az tuti nem fog elhagyni 1 hónap után : ))
én nem hívnám kapcsolatfüggőségnek, olvass utána (kodependencia). bár szerintem csak belédbeszélik, mert miért ne. én szimplán éretlen személyiségnek mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!