Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú. Hogy közöljem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú. Hogy közöljem vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az iskolában. 2 évvel idősebb nálam. Egy kicsit dilisen néz ki ( sokak szerint b**isan) (hosszú szőke haja van, és két oldalt van elválasztva) de nekem így is tetszik. Szeretnék vele beszélgetni, de nem tudom hogy miről. Szeretnék egy kicsit több dolgot megtudni róla, csak nem tudom mi legyen a "nyitó téma".

2012. okt. 2. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:

"Szia! Szimpatikusnak tűnsz, van kedved beszélgetni?"

Kb. így.

2012. okt. 2. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. okt. 2. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
aha első jól mondja :)
2012. okt. 2. 21:19
 4/10 anonim ***** válasza:
amikor hasonló szituban voltam mint te, akkor én azt csináltam, hogy mindig ott voltam, ahol a fiú(nem követtem meg ilyenek, csak ha lent volt a dohányzóban akkor én is, ha olyan volt, akkor az órarendjét figyeltem és arra mentem ahol neki volt órája) aztán egyszer magától elhívott.
2012. okt. 2. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Nem harap :P

2. Az első dolog: Köszönj!

3. Kezdj el vele valamiről beszélgetni, az egyik téma hozza majd a másikat

4. Elméletileg úgy illik, hogy a férfi vezesse a beszélgetést - természetesen te is átveheted néha

5. Ha érdekel a pasi, ne habozz, cselekedj, hidd el, minél kevesebbet gondolkozol annál jobb, annál spontánabb vagy.

2012. okt. 2. 21:28
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. okt. 2. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg tole, mit szolna egy szopashoz. Tuti elakad a szava...
2012. okt. 3. 01:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy mit jelent az hogy dilisen néz ki?
2012. okt. 3. 18:58
 9/10 bolyhosfelhő válasza:
légy vele kedves, mosolyogj rá és észre fogja venni h bejössz neki:)) ha van rá lehetőség h pl együtt bulizzatok beszélgess vele stb:)
2012. okt. 3. 22:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat. Szombaton megkért, hogy menjek el vele moziba. Azóta pozitívabban látom a világoz. Hálám kísérni fogja örökké, az összes normális kommentelőt. :)
2012. okt. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!