Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott nekem?
Sziasztok...
a vőlegényemmel,1éve vagyunk együtt... amikor féléve voltunk együtt,akkor jegyzett el. És amikor 3-hónapja voltunk együtt,akkor költöztünk össze. Elég korai volt minden,de nagyon nagyon szeretjük egymást. Viszont... mostanában már nem ugyanolyan minden. 1-hónapja kezdődött az egész,sokat veszekedünk mostanában. Annyira megváltozott,mintha egy idegennel lennék együtt... egyszerűen megmagyarázhatatlan hogy miben lett más,de én észreveszem. Tegnap nagyon összevesztünk,családi okok miatt. Nem nagyon szeret engem az "anyós" bár én se rajongok érte,de sose sértettem őt,nem vagyunk egy korosztály,de ő mégis sértett engem. Azt hidtem,hogy a szerelmem majd kiáll mellettem,nem csúnyán,csak megmondja hogy ez nem esett jól nekem. Ehejett még velem veszekedett,mert neki olyan hangulata volt. :( nagyon csúnyán összekaptunk,és azt mondta nekem hogy ő már nem szerelmes belém. Teljesen kiborultam...
de aztán mikor normálisan megbeszéltük a dolgainkat,azt állította,hogy ő nem gondolta át,és igen is még szerelmes belém. Nagyon sok dolgot mondott... amit a pasik szoktak,nekem ez egy kicsit furcsa volt. " nem érdemellek meg téged,te csodálatos nő vagy,jobb kell neked" stbstb. aztán csak úgy megváltozott a véleménye,és ő volt a nagy szerelmes. Mostanában tényleg nagyon más,lehet azért mert együtt élünk,ezzel számoltam is,de... én ezt valahogy nem tudom megérteni... egyszer az,egyszer ez.
eddig semmi probléma nem volt,a legnagyobb veszekedés ( VITA ) az volt,hogy melyik filmet nézzük meg este... nektek erről mi a véleményetek? köszönöm! :(
hát én ezért nem költöztem össze a párommal, pedig ujjamon már a gyűrű
majd ha az időpont is meglesz.
csak mert én erről már olvastam egy könyvben
ami tehetsz légy valahogy neki elérhetetlen egy kicsit legalább
"Nagyon sok dolgot mondott... amit a pasik szoktak,nekem ez egy kicsit furcsa volt. " nem érdemellek meg téged,te csodálatos nő vagy,jobb kell neked" stbstb. aztán csak úgy megváltozott a véleménye,és ő volt a nagy szerelmes."
lehet van valakije......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!