Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott a pasim?

Figyelt kérdés
Igazából most pont össze voltunk veszve,de megkértem hogy ma találkozzunk,és beszéljük meg a dolgot.1 órát együtt voltunk,utána mondta hogy megy a haverjához.én hazajöttem,láttam az ablakomból hogy nem is oda megy.Erre este rám írt a barátnőm,hogy találkozott vele a városban,kb.9óra körül.ti hogy kérnétek számon ilyen esetben?
2012. szept. 28. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezném egyszer, és ha akkor is hazudik, bye-t mondanék szó és magyarázat nélkül
2012. szept. 28. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha egyszer hazudott meg fogja tenni még.Ez komoly.Hagy a francba.
2012. szept. 28. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
"hagyd"
2012. szept. 28. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt a szitu nálunk, szinte teljesen egyezik. Nálunk az lett a vége, hogy mikor átmentem hozzá, a szomszédja világosított fel, hogy már másik lánnyal ment sétálni kézen fogva. Az egyik gyerekkori barátnőmmel. Puff neki.

Nem mondom, hogy nálatok ez lesz, de hazudik, és nem töri magát, hogy megbeszéljétek, ezek azért intő jelek.

2012. szept. 28. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért akarod egyáltalán számon kérni?
2012. szept. 28. 22:27
 6/8 A kérdező kommentje:

mert rosszul esik hogy hazudott. és szerintem ilyen esetben szerintem te is kíváncsi lennél,hogy hazudott-e.

köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 29. 08:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igazad van... mért ne kérnéd számon? annyira sok dolog lehet ebből,nem csak az,hogy megcsal...
2012. okt. 2. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszer hazudott, megint fog, tehát hagyd el!!! Ebbõl a kapcsolatból te nagyon rosszul fogsz kijönni!!!!
2012. okt. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!