Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán tudok ismerkedni, már így maradok?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom általános iskolában több szociális életem volt, mint most. Fogalmam sincs hogy alakult ez ki bennem, valószínűleg mert párszor kihasználtak, és ezért most utálom az embereket, de nem nagyon ismerkedek. VIsszahúzódó vagyok, nem szeretek társaságba járni (vagyis inkább nem merek) így mondom) mert úgy vagyok vele, hogy úgysincs önbizalmam, minek menjek. Azt hittem majd 20-22 évesen én is úgy csajozok, mint más, de nem. Nagyon zavar ez, és sokszor vagyok rosszkedvű emiatt. Egyetemen sem ismerek senkit, és így elég rossz bemenni minden nap egyedül. Ja annyi hogy nem igazán vagyok ez a bulizzunk / rúgjunk be alkat, szóval ezt ne javasoljátok légyszi :) TUdom elég hülye kérdés, de valami javaslat ? :)2012. szept. 22. 16:17
11/15 anonim válasza:
talán válaszolni kellene a "nekik férfi kell" szintű provokálásra, hogy azért ne nézzen már kutyának.
a
"jajj de mi van ha nem sikerül"höz meg annyit hogyha nem nőként kezeled, illetve nem fantáziálgatsz róla első pillanatban hogy milyen lesz vele a szex akkor egyből könnyebb lesz.
12/15 anonim válasza:
havalakimegért az én vagyok de probáldmeg feloldani a gátlásaidat tudon könyümondani de valamibe biztosjóvagy helyezd elötérbe.,elöbb vagyutobb CÉLBAÉRSZ
13/15 A kérdező kommentje:
11-es válaszolónak : nem fantáziálgatok rögtön róla, pontosan olyan lányt keresek, aki nem egyből lefekszik 2 randi után, hanem látom rajta, hogy komolyan gondolja, és nem valami kis ribanc, aki gyűjti a fiúkat egymás után. Köszi a válaszod, majd igyekszek, és a többieknek is a megértést :) Majd egyszer már megpróbálkozok vele tényleg, mert ez így nem állapot :)
2012. szept. 23. 12:58
14/15 anonim válasza:
Csumi töki!
Én se vagyok egy csajozó gép, de az elején én is olyan voltam mint te, hogy féltem hozzájuk odamenni meg nem nagyon mertem rájuk írni sem. Most már azért elég jól el tudok velük beszélgetni. Tudod...minden kezdet nehéz, de majd belejövünk!;)
Ja középsuliba én se beszéltem 4évig csajokkal csak ha kérdeztek, elég gáz de ez van. :D
15/15 A kérdező kommentje:
Majd igyekszek ! :) Köszi
2012. szept. 24. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!