Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak akinek nincs semmilyen baráti köre annak hol van lehetősége ismerkedni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 18:40
2/11 anonim válasza:
Eljar kondizni vagy tancolni es ott lehet ismerkedni.
3/11 anonim válasza:
Nekem sincs rengeteg barátom, bár jó barátok, de nézd... egyedül is el szoktam menni csajozni, utcán, buliban, etc. Egyedül is lehet, azt hiszem kicsit kínos volna úgy csajozni, hogy ott van a haverom, neki meg nem jut semmi.. :D
5/11 VVMMvvmm válasza:
Egyértelműen van.Csak ne legyen gyáva mint a tehénszar és
ne lapuljon!
7/11 anonim válasza:
engem is érdekelne h hol van lehetőség
9/11 anonim válasza:
Bárhol:
utcán, buszmegállóba..megkérdezed, pl elment-e a busz..
könyvtárban
kajáldában, ha egyedül eszik, stb
Én speciel sokkal jobban szeretem, ha egy srác meg akar velem ismerkedni és megszólít, ha egyedül van...zavarban szoktam lenni, ha egyszerre 6an figyeli, miről beszélgetünk..ja és legalább nincs konkurenciád:D
Milyen ciki az, ha mondjuk haveroddal vagy és az mondjuk jobban bejön a kiszemelt csajszinak, mint te.
Szóval csak kreativitás és bátorság:D
20l
10/11 atilis válasza:
Temetőben, templomban, temetésen, ravatalozóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!