Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet, nem beképzelt, két lábbal a földön járó 22-28 éves lányokkal ismerkedni?
Elegem van már a beképzelt pics.kból.
Mindenhol csak olyannal fut össze az ember.
De hol vannak a normális lányok?
Vannak még?
discoba biztos nem sok van.
am: lehet nem beképzeltek csak te nem vagy az ő szintjükön :)
Ja elfelejtettem hozzá tenni, hogy 20 éven és 80-as IQ alattiak véleményére nem vagyok kíváncsi.
Köszönöm
Mondta valaki, hogy még nem találkoztam soha ilyennel??????
Én azt kérdeztem, hogy most hol lehet ilyen lányt találni. Most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak és ma már nem nagyon lelni. Régebben nem voltak még így elszállva maguktól.
Attól függ te hány éves vagy és milyen körökben mozogsz.Ha pl dolgozol, eljársz ide-oda akkor ragadj meg minden lehetőséget,amikor látsz egy olyan nőt,aki külsőre szimpatikus.Utána meg kiderül amint megszólal, hogy milyen és lehet továbblépni vagy balra vagy jobbra.
Szakkör,kiállítás,fesztivál,múzeum,sport,koncert,kávézók....akármi.Kutyasétáltatás közben...
24 éves lány vagyok, konkrétan szerintem én nem vagyok elszállva magamtól, és a barátnőim se (mindannyian 20-on felül vagyunk már).
Nekem sem szimpatikus sok olyan lány, aki smink-smink hátán arcot ölt magára, vagy esetleg hülyének teszi magát, de már volt egy-két pozitívabb csalódásom:-) Mindenhol lehet olyanokat találni, csak meg kell ismerni őket. Ha már végképp feladtad, akkor ismerkedj interneten, én is így szoktam. Ott nem kell elmondani, mi a zsánered, hamarabb megismersz valakit belülről, mint kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!