Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is észrevettétek, hogy a facebookon nem lehet egy ismeretlen lánnyal sem ismerkedni, mert mind elutasít vagy olyan kis beképzelt, öntelt buta liba, hogy nekem megy el a kedvem, hogy tovább ismerkedjem vele?
Szerinted?
Túl erőszakos vagy. És mint írtad, a kisugárzás a lényeg. Mit sugárzol? Hogy aki nem válaszol, az beképzelt liba, ezt megérzik. Amúgy meg, pont az a normális, aki nem jelöl vissza fűt-fát, ismeretlent !!!
Nekem radioaktív kisugárzásom van
mégis kerülnek az emberek :/
Figyelj!
Csak gondolj bele, hogy hány fiú/férfi jelöli be nap mint nap a lányokat... hány zaklatja, írogat neki, bókol... és ezért a mai lányok nagy részének az egoja a magasban van.
Ha bejelölsz egy gyönyörű lányt, akkor valószínű, hogy nem te vagy az egyetlen aki így tett, tehát te is ugyan az leszel az ő szemében mint a többiek: az ismerkedni akaró...
21/F
nincs faszbukom
élőben szoktam ismerkedni
van egy csinos bnőm
erre varrjál gombot, ki a fene érti ezt? :D
Én pl. azért rázom le az ilyeneket, mert már rohadtul elegem van a nyomulós szerencsétlenekből, akik facebookon próbálkoznak :D Legyen már életed... :D Miért olyan nehéz kiszakadni a krva facebookból? Eszedbe se jut élőben próbálkozni?
Rohadt idegesítő ám, mikor rászállnak az ember lányára, állandóan írogatnak neki... Ha finoman próbálom megértetni velük, hogy nem akarok ismerkedni, nem veszik a lapot, ha konkrétan megmondom, akkor beképzelt liba vagyok. :D
18/L
Igen, a kisugárzás fontos: élőben! Engem a pasi varázsoljon el a személyiségével, ahogy velem bánik, ahogy rám néz, ezt a neten keresztül esélye nincs megtenni, mindenképpen jelen kell lenni hozzá fizikailag!
Szóval nem azt értjük határozottság alatt, hogy mindenkire rányomulsz! Élőben sem! Apró lépésekben kell elvarázsolni minket! :D
Blablabla lányok!
Én élőben is tolom az ismerkedést a lányok mégis ugyanúgy lekoptatnak, mint a kérdezőt a f@szbukon. Felszínes, hatalmas igényű istennők ezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!