Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mivel szólítanátok le egy teljesen ismeretlen fiút az utcán?
Második vagyok: aztán (opcionális) kérd meg, ha van ideje, kísérjen el. Közben lehet beszélgetni.
Természetesen nem gond, hogy ismered a várost, ez úgyis csak egy csali.
Akkor állítsd el az órád, és miközben odamész hozzá, hogy megkérdezd, mennyi az idő, nézz végig az órádra.
Mást nagyon nem tudok. Idegen emberek leszólítására nem szoktam túl sűrűn reagálni. De ez egyéni "probléma"...
Szerintem meg legyél őszinte. Én mindig azt vallottam, hogy egy párkapcsolat fontos alapköve az őszinteség és ha már az elején így indítasz, akkor elég szoros kapocs alakulhat ki köztetek.
Pl.: Mondd azt neki: szia, ide kellett hozzád jönnöm, már jó párszor láttalak és őszintén szólva tetszel nekem, szeretnék megismerkedni veled, ha benne vagy!
én ezt próbálnám ki :D
" Szia ! Segítenél egy fontos kérdésben ? Úgy vettem észre hogy engem nézel, de nem voltam benne biztos ." :D-és egy mosoly ;)
Nálam ez tarolna 20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!